Vælg AK Nygart til silikonebryster – de er eksperter på området

Skønhed

Er du en af dem, der har overvejet at få silikonebryster? Det er faktisk overraskende mange – cirka hver tredje kvinde i Danmark – der er utilfreds med sine bryster. Med silikonebryster får man mulighed for at genskabe sine bryster, så de bliver præcis, som man drømmer om. Det er altså uanset om det er størrelsen, formen, placeringen eller brystvorten, man er utilfreds med, at silikonebryster er en oplagt løsning. Samtidig er det i dag blevet mere sikkert at få lavet silikonebryster, da vi her i Danmark har nogle af de førende eksperter på området. Man behøver altså ikke være bange for komplikationer og grimme resultater med implantaterne, så længe man sørger for at få lavet sine silikonebryster et ordentligt sted. Hvis man vil være sikker på et godt resultat og et trygt forløb fra start til slut, er AK Nygart det oplagte valg.

Nygart Privathospital er blevet til AK Nygart

Hvis man har overvejet silikonebryster, kender man helt sikkert til Nygart Privathospital. De har nemlig været specialiserede på området i mere end 15 år, og hvert år udfører de omkring 1.000 brystoperationer. Det svarer altså til cirka halvdelen af alle de silikonebryster, der laves i Danmark. Men Nygart Privathospital er nu blevet til AK Nygart, efter de er blevet opkøbt af Akademikliniken. Akademikliniken er Nordeuropas største privathospital inden for plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger. Det var stifteren af Akademikliniken, der opfandt den første matematiske metode at opnå perfekte resultater med silikonebryster på. Derfor kan man hos AK Nygart nyde godt af ekspertisen fra begge privathospitaler – og være sikret et resultat, der er lidt bedre end andre steder.

Få mere selvtillid og kvindelighed

For mange kvinder er brysterne et symbol på det feminine og kvindens seksualitet. Derfor kan det gå hårdt ud over selvtilliden og ens sociale gen, hvis man ikke er tilfreds med sine bryster. Og det er der, som det blev nævnt før, mange, der er. Med silikonebryster er det muligt at skabe sine bryster, så de får lige præcis den størrelse, form og position, som man ønsker sig. Det er altså ikke kun unge piger, der kan nyde godt af det at få silikonebryster. Der er også en del kvinder, der vælger at få silikonebryster, efter de har født og ammet. I dag kan man nemlig sagtens lave brysterne, sådan at de ser helt naturlige ud. Derfor er silikonebryster noget, der kan ende med at give en mere kvindelighed og social lyst.

Silikonebryster til dig

Når man får silikonebryster, er det først og fremmest vigtigt, at man er glad for resultatet. Det er noget, der skal passe godt til ens ønsker og behov. Derfor starter alle behandlinger med silikonebryster hos AK Nygart med en grundig forundersøgelse. Her kommer man til at tale med en af de erfarne kirurger, der laver silikonebryster hos AK Nygart. Man kan derved få stillet sine spørgsmål og få mere information om, hvad det egentlig vil sige at få lavet silikonebryster hos AK Nygart. Derudover bliver der også lavet en plan for, hvordan ens forløb med silikonebryster kommer til at se ud. Det sikrer, at du som patient altid er helt klar over, hvad der skal ske som det næste. Det giver en ekstra dimension af tryghed, når man kaster sig ud i noget så stort som at få silikonebryster. Hvis man gerne vil være sikker på både et tilfredsstillende resultat og et forløb, hvor der er stort fokus på tryghed, så er AK Nygart altså det rigtige valg.

Find mere information på hjemmesiden

Det at få lavet silikonebryster er en stor beslutning. Da man går ind og ændrer ved kroppen, og det er en operation med fuld narkose, er der altid nogle risici. Det at få silikonebryster bør altså ikke være noget, man bare beslutter natten over. I stedet bør man tænke sig om og ikke mindst undersøge tingene. På AK Nygarts hjemmeside kan du finde masser af information om dine nye silikonebryster. Blandt andet kan du læse mere om selve forløbet, valg af implantater og meget mere. Hvis du er klar til at få lavet silikonebryster, er det også via hjemmesiden, at du kan bestille tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Hvis du er en af dem, der leger med tanken om silikonebryster, er det altså et godt sted at starte.