Undgå stor fedmeoperation og få vægttab med maveballon

Skønhed, Sundhed

Mange kæmper kampe mod vægten og føler ikke, de når særlig langt med kampen ved blot at ændre kostvanerne og motionere lidt mere. Det kan samtidig være en stor mundfuld at skulle indlægges til en stor fedmeoperation. Derfor benytter flere og flere muligheden for at få en mindre fedmeoperation med ballon.

Opnå vægttab med maveballon

En mindre fedmeoperation med ballon er ikke tilnærmelsesvis det samme som de store indgreb, hvor der fjernes en masse hud og fedtvæv på en gang. Hvis man opnår vægttab med ballon, så sker det efter et indgreb, der giver en minimal grad af arvæv efterfølgende, hvorfor denne slags fedmeoperation med ballon er populær.

Hvordan virker det?

Ved indsættelsen af en intragastrisk silikoneballon, en såkaldt maveballon, føler personen en større grad af mæthed og vil derfor ikke have samme trang til at indtage samme mængde føde som ellers. Derved optager personen mindre energi, som så ikke når at lagre sig som fedtdepoter.

En fedmeoperationen med ballon er meget enkel og tager cirka 20 minutter at udføre, hvorefter den kan blive siddende i 6 til 12 måneder alt efter behov og ønsker. Operationen er simpel, hurtigt og forholdsvis smertefri, og fordelene ved at opnå vægttab med maveballon gør, at det er et af de bedste tilbud, der findes.