Udendørs solcellelamper med sensor til haven

Bolig, Hus og have, Lamper, lys

Har man mange mørke hjørner i haven, kan det gøre underværker at installere nogle udendørs lamper. Udendørs lamper fås i mange modeller og former, og de kan f.eks. være solcellelamper til haven eller klassiske udendørs lamper med sensor. Når man benytter udendørs lamper med sensor, så slipper man får at tænde og slukke på kontakten inde eller ude, men man er ligeledes ikke selv herre, hvornår lyset i givet fald er tændt eller slukket. Udendørs lamper med sensor, der f.eks. kan være solcellelamper til haven egner sig godt til gangarealer og indgangspartier.

Praktiske udendørs lamper med sensor

Når man kommer sent hjem fra arbejde eller en kold og mørk aften i weekenden, kan det være rart, at der er en udendørs lampe med sensor, der tænder, så snart man ankommer.

Ny teknik bag solcellelamper til haven

Teknikken bag solcellelamper til haven har ligeledes udviklet sig meget over de seneste år, og benytter man solcelle lamper som udendørs lamper med sensor, kan man være sikker på en lang holdbarhed og en lampe, der er utrolig energieffektiv.

Det smarte ved solcellelamper til haven er, at de ikke kræver, at man graver strømkabler rundt på grunden, da de jo er drevet af solceller. Lige så snart man modtager dem med posten, så er de sådan set klar til brug, og man skal derfor heller ikke have fat i en tekniker for at installere dem i de fleste tilfælde.

Idet udendørs solcellelamper med sensor ikke kræver kabeltræk, så egner de sig specielt godt til afsidesliggende områder i haven. Det kunne f.eks. være nede i hjørnet af haven, omkring små vandløb, vandhuller eller oppe i træer.

Der er så sagt mange muligheder for at benytte udendørs lamper i haven. Enten normale udendørs lamper – med og uden sensor eller topmoderne solcellelamper til haven.

Find udendørs lamper på Lampegigantens hjemmeside

Lige meget hvilken type af udendørs lamper man er til, så kan man finde et kæmpe udvalg hos den store lampebutik – Lampegiganten.

De har bl.a. en kategori, der udelukkende omhandler solcellelamper til haven samt en produktkategori, der indeholder udendørs lamper med sensor.

Har man spørgsmål til de forskellige udendørs lamper, kan man altid ringe til kundeservice, der kan hjælpe med at lampespørgsmål, og også kan hjælpe med inspiration, hvis man har brug for det.