Speciallæge i koloskopi og behandling af åreknuder

Erhverv, fritid, Skønhed, Sundhed

Hos Kirurgen.dk nord for København udføres der flere forskellige kirurgiske behandlinger og undersøgelser. Klinikken har speciale i blandt andet behandling af åreknuder, og der udføres koloskopi undersøgelser blandt mange andre kikkertundersøgelser.

Behandling af åreknuder starter med en grundig forundersøgelse på klinikken. Formålet med undersøgelsen er at finde frem til den rette form for behandling. Hos Kirurgen.dk udføres alt fra traditionel behandling af åreknuder såsom traditionel kirurgi til den nyere form – laserbehandling. ’

Når undersøgelser er overstået fastlægges den rette form for behandling, hvor behandlingen bl.a. kommer an på størrelsen på patientens åreknuder. De gode resultater som laserbehandling ofte medfører, betyder at denne form får behandling er effektiv i mange tilfælde.

Det begrænsede indgreb som laserbehandling af åreknuder medfører, har gjort det til en af de foretrukne behandlingsformer hos Kirurgen.dk Indgrebet medfører ofte få gener og er relativt smertefrit.

Eksperter indenfor kikkertundersøgelser

Kirurgen.dk udfører også en lang række af kikkertundersøgelser heriblandt koloskopi.

Koloskopi er en tarmundersøgelse der foretages med kikkert. Der er bred enighed om at koloskopi er den bedste form for tarmundersøgelse, og kikkertundersøgelsen kan bruges til flere formål. Blandt andet kan man screene for tyktarms kræft, undersøge tarmen for polypper, undersøge grunde til vægttab g lav blodprocent mm. Selve undersøgelsen med koloskopi hos kirurgen.dk tager typisk mellem 15 og 45 minutter.