Spar tid på kørselsregnskab ved hjælp af smart app

Erhverv

I dag er det langt de fleste virksomheder, der har en eller anden form for kørselsregnskab. Hvis der er sælgere eller andre, der har brug for at køre ud til kunderne, kommer der et kørselsregnskab. Det er nemlig virksomheden og ikke den enkelte medarbejder, der skal betale for benzinen til kørslen. Derfor skal man i et kørselsregnskab sende de penge tilbage til medarbejderen, som vedkommende har brugt på sin kørsel. Hvis man laver kørselsregnskab på traditionel vis, skal medarbejderen sørge for at gemme sine kvitteringer og aflevere dem til regnskabsafdelingen. Det er både besværligt og tidskrævende for begge parter. Derfor kan det godt betale sig at investere i en smart app, der giver mulighed for at spare tid og bekymring, når der skal laves kørselsregnskab i virksomheden.

Undgå papir arbejde og spar tid på kørselsregnskab

Det er altid hårdt og tungt arbejde, når man skal sidde med en masse papirarbejde. Hvis man kan gøre sit kørselsregnskab automatisk, kan man i virksomheden ende med at spare både tid og bekymring. Skal man sørge for at gemme papirer i form af kvitteringer, kan det hurtigt blive besværligt. Laver man regnearbejdet i hånden, kan der hurtigt ske fejl i ens kørselsregnskab. Og hvis man først finder en fejl i et kørselsregnskab, kræver det endnu mere tid og energi at få fejlen rettet. Det kan derfor godt betale sig at optimere processen omkring kørselsregnskab, da man i sidste ende kan spare store mængder tid og energi.

Optimer processer med Acubiz app

Ved at optimere sine processer omkring bl.a. kørselsregnskab kan man som virksomhed høste store fordele. Eksempelvis kan man investere i Acubiz app, der giver nemt, hurtigt og brugervenligt kørselsregnskab. For både regnskabsafdeling og medarbejder er det langt hurtigere og nemmere at klare kørselsregnskabet ved hjælp af en app. Man kan uploade kvitteringerne direkte, så man ikke behøver rode med papirer og holde styr på dem. Det mindsker risikoen for fejl og sikrer også, at man ikke bruger unødvendigt lang tid på sit kørselsregnskab. For virksomheder giver det altså god mening at investere i en app som Acubiz, så man kan spare tid på de forskellige processer i virksomheden. Acubiz er oplagt til kørselsregnskab, men kan også bruges til mange andre processer i virksomheden. Derfor er det en investering, der vil komme mange virksomheder til gode.

Spar tid og dermed penge

Enhver virksomhed ved, at tid er penge. Hvis man kan spare tid på en proces som kørselsregnskab, kan denne tid bruges produktivt på andre og vigtigere ting. Derfor kan en app som Acubiz være med til at maksimere produktiviteten på en arbejdsplads. Hvor kørselsregnskab på gammeldags manér godt kan tage op til en 1 time, kræver det kun 5 minutter, når man bruger en smart app. Hvis man som virksomhed er træt af at bruge tid på kørselsregnskab, kan det altså være det værd at investere i en app som Acubiz. For når man sparer tid, kan man i sidste ende også ende med at spare penge. At optimere processen omkring kørselsregnskab kan derfor ende med at være en investering, der kan ses på bundlinjen.