Secure Partner hjælper på hele Sjælland

Bolig, Hus og have, låsesmed

secure partner
Bor du i København – eller i det hele taget på Sjælland, så er Secure Partner din lokale låsesmed. Secure Partner er blandt de mest efterspurgte låsesmede i både København samt på hele Sjælland – og det er ikke uden grund. Secure Partner er en af de låsesmede i Danmark, der dækker det største område og derfor også kan hjælpe folk, når de har låst sig ude, nøglen er knækket eller hvis nøglen blev glemt i taxaen.

Secure Partner har siden 1990 opereret som certificeret låsesmed og har udført låsetekniske opgaver af forskellig karakter. De ansatte hos Secure Partner ved altid hvad de snakker om, når det handler om nøgle- og sikkerhedsspørgsmål eller – problemer. Med tiden er Secure Partner udvidet – blandt andet på grund af efterspørgslen, hvilket har resulteret i, at Secure Partner den dag i dag tilbyder sin assistance over hele København (Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Christianshavn, Valby, Vanløse, Brønshøj, Amager, Dragør), Storkøbenhavn (fra Karlslunde og Farum til Hedehusene og Klampenborg) samt i hele Nordsjælland (fra Helsingør og Hillerød til Vedbæk og Søllerød) og øvrige Sjælland (fra Roskilde og Solrød til Greve og Køge).

Få hjælp døgnet rundt, året rundt

Med Secure Partner er du sikret professionel og kompetent hjælp fra Secure Partners låsesmede, der altid står til rådighed for at hjælpe dig ind, hvis du har låst dig ude. Er du så uheldig, at nøglen er knækket i døren eller du har tabt din nøgle og bare ikke kan finde den, så kan du være sikker på, at Secure Partner kan være ved din side i løbet af kort tid. Også hvis du står i en situation, hvor du gerne vil have skiftet låsene i din lejlighed eller i dit hus, er Secure Partner de rette at ringe til, da de er fuldt opdateret inden for de nyeste sikkerhedslåse samt ved, hvilke låse og sikkerhedssystemer, der passer bedst til hvilken slags bolig. Også hvis du skal have skiftet låsene og sikkerhedsforanstaltningerne på din arbejdsplads kan Secure Partner bistå dig.

Uanset om uheldet med lås og nøgle er ude kl 1 om natten, 9 om morgenen, 17 om eftermiddagen eller 23 om aftenen, og lige meget om det er hverdag, weekend, hverdag eller ferie – Secure Partner skal nok hjælpe jer samt være ved jeres side i løbet af meget kort tid. Hos Secure Partner ved de nemlig, hvor frustrerende det er, når man har låst sig ude, mistet sin nøgle eller hvis nøglen er knækket.

Giv boligen et sikkerhedstjek med Secure Partner

Om du bor på værelse, i lejlighed eller i hus kan det være rart at vide, at ens lås er sikkerhedsgodkendt og kan modstå, hvis uheldet skulle være ude og du får uventet besøg. Få Secure Partner ud for at få dem til at tjekke, om du bor sikkert eller ej. Ifølge Secure Partner bor alt for mange danskere med alt for ringe sikkerhedssystemer samt med låse systemer, der ikke er sikkerhedsgodkendt. Hvis ikke din lås til dit hjem er sikkerhedsgodkendt – og uheldet er ude, kan du ikke være sikker på, at din forsikring vil betale skaderne, da de kræver, at dit hjem er låst af med en sikkerhedsgodkendt lås. Netop derfor er det en god ide at få Secure Partner forbi for at tjekke op på dit hjems sikkerhed.

Secure Partner hjælper som sagt ud over hele Sjælland.