Salon Rosted – En professionel frisør i Frederikssund

frisør

Rosted er en top-professionel frisør i Frederikssund. Hos Rosted frisør i Frederikssund får du ikke bare en klipning, farvning eller opsætning, som er moderne og trendy, men også en som passer perfekt til dig.

Hos Rosted frisør i Frederikssund bliver der altid lyttet til kundernes individuelle og specifikke ønsker – og de fleste ønsker kan gå i opfyldelse her.

Dog vil de dygtige frisører i Hillerød også altid gerne vejlede og rådgive dig til, hvordan dit hår skal klippes, farves eller sættes. Frisørerne, der er tilknyttet Rosted frisør i Frederikssund, er jævnligt på kurser og messer i både ind – og udland, så de på den måde konstant er opdateret på de nyeste hårtrends og klippe- og farveteknikker. Netop derfor er de også altid klar på at kunne vejlede kunden – og komme med ideer til den nye frisure.

Hos Rosted i Frederikssund bliver du serviceret

Hos Rosted frisør i Frederikssund bliver der samtidig lagt stort fokus på, at kunden bliver godt serviceret, når de kommer til en behandling. Hos Rosted frisør i Frederikssund kan kunderne derfor altid komme forbi til en snak og der er selvfølgelig mulighed for at få både vand, kaffe eller te serveret, når man besøger Rosted frisør i Frederikssund – om det er i venteområdet eller i frisørstolen spiller ingen rolle – kaffen serveres uanset.

Den nyeste hårtrend får du hos Rosted frisør i Frederikssund

Det er centralt for Rosted frisør i Frederikssund, at de hele tiden kan tilbyde kunderne de nyeste trends indenfor hårmode. Blandt andet af den grund har flere af frisørerne hos Rosted frisør i Frederikssund specialiseret sig i den helt nye farvetrend, der kaldes Ombre/Balayage. Ombre/Balayage er en farveteknik, hvor frisøren nærmest maler farven på. Det får den effekt, at farvning ser mere tilfældig og naturlig ud. Ombre/Balayage hitter lige nu stort i udlandet, hvor nogle af de største kvindelige Hollywoodstjerner får håret farvet efter denne teknik.

Kun de bedste produkter hos Rosted frisør i Frederikssund

Desuden kan du være sikker på, at kun de bedste og mest naturlige produkter, bliver anvendt hos Rosted Frisør i Frederikssund såsom kokosolie, bi-vox og C-vitaminer. Der er samtidig altid mulighed for at komme forbi salonen i åbningstiden, hvis du står og mangler nogle lækre og givtige produkter til dit hår.

Priserne ligger i den lave ende af high-end frisørerne – så alle kan være med på prisen uden at skulle gå på kompromis med resultatet.

Det kan være svært at vælge den helt rigtige frisør, men hos Rosted frisør i Frederikssund er du sikker på, at du får et godt og tilfredsstillende resultat.