Rynkebehandling med Botox i København

kosmetisk behandling, Skønhed

Privathospitalet Nygart i København sørger for professionel behandling med Botox

For københavnerne er der mange muligheder for at modtage behandling af rynker og ansigtsfuger, men ofte kræver et behandlingsforløb grundige overvejelser, informationssøgning, økonomisk ballast og ikke mindst professionel vejledning. botox - 1

Om Nygart Privathospital A/S

Hos Nygart Privathospital, beliggende centralt i København, arbejder et yderst kompetent hold af sygeplejersker og speciallæger i plastikkirurgi, som med mere end 15 år på bagen er blandt de førende danske privatklinikker med speciale i permanent hårfjerning samt Botox- og laserbehandling.

Den personlige omsorg og professionelle håndtering er vigtige værdier hos Nygart, da det for klinikken er altafgørende, at patienterne føler sig trygge under hele forløbet. Man kan forvente et naturligt, smukt resultat og en topprofessionel proces, lige fra den indledende rådgivning til det færdige resultat.

Der foretages årligt mere end 1.000 kosmetiske brystoperationer og omtrent 3.000 Botox-behandlinger, og dermed bryster klinikkens speciallæger sig af at være blandt de mest erfarne indenfor injektionsbehandling til rynkereduktion og læbeforstørrelse. Nygart er selvfølgelig registreret af Sundhedsstyrelsen, og udover klikken i København, ligger yderligere to afdelinger i henholdsvis Kgs. Lyngby og Aarhus.

Fakta om rynkebehandling med Botox

Forinden man vælger at gå i behandling, bør man altid kende produktet, der arbejdes med, og samtidig grundigt overveje de økonomiske konsekvenser og eventuelle følger, der kan være ved en behandling med Botox.

Med Botox kan man reducere synligheden af furer og rynker omkring øjnene og i panden, men det er vigtigt at holde sig for øje og øre, at man med en Botox-behandling ikke kan fjerne rynker, der er forårsagede af sollys eller alderdom – såkaldte statiske rynker – men derimod kun de rynker eller fuger, der er opstået ved muskelsammentrækninger i ansigtsregionen.

Botox, som består af giftstoffet botulinum toxin type A, går ved injektion ind og reducerer synligheden af rynker midlertidigt ved at lamme bestemte ansigtsmuskler, og disse injektioner kombineres ofte med andre hydfyldsstoffer, såsom restylane.

Et typisk forløb, afhængigt af det ønskede behandlingsområde og omfanget af samme, vil typisk strække sig over 3-4 måneder, hvor man allerede efter 2-3 uger vil opleve effekten af Botox-indsprøjtningerne. En enkeltbehandling tager omkring 10-15 minutter, vil ofte opleves en smule ubehagelig, og i de fleste tilfælde vil man føle lidt ømhed i regionen nogle timer efter behandlingen. Øvrige bivirkninger er yderst sjældne. Læs mere om Botox her.

Book en forundersøgelse i København

Bor du i København eller omegn kan du med fordel henvende dig personligt, så du samtidig kan få et godt indtryk af klinikken, de ansatte og de sterile omgivelser. Det er også muligt via hospitalets hjemmeside at booke en tid til en forundersøgelse. På hjemmesiden kan du ligeledes læse om standardbetingelser for operationer og behandlinger.

Privathospitalets afdeling i København har åbne telefontider mandag, tirsdag og torsdag kl. 8-17, onsdag kl. 8-18 og fredag kl. 8-16.

Finansiér din behandling

Kosmetiske behandlinger er ikke altid en billig fornøjelse, og derfor vælger mange at lave betalingsordninger. Nygart Privathospital tilbyder forskellige ordninger, som du kan læse mere om her.

Nygart København finder du på adressen:

Nygart Privathospital A/S

Ny Østersøgade 12

DK-1101 København K