Ønsker du en køligere tone i dit lyse hår? S6 shampoo er svaret

Skønhed

Lyst hår er smukt og klæder de fleste. Det samme er ikke tilfældet med gult hår. Det er de færreste, der ønsker sig en gul tone. Alligevel er det noget, man kan risikere, uanset om man er naturligt eller farvet blondt. Også i gråt hår kan der opstå gule toner, som man gerne ville have været foruden. Tidligere har det været svært at finde en løsning på problemet, men er du en af dem, der kender til det, behøver du ikke længere fortvivle. S6 shampoo er nemlig en såkaldt silver shampoo, der er udviklet til at bekæmpe netop dette problem. Er du træt af gule toner i dit gule eller grå hår, og ønsker du dig en køligere tone? Så kan det være, du skal prøve den utroligt populære S6 shampoo.

Du har nok hørt om silver shampoo før…

For der er i disse tider utroligt meget fokus på den og dens effekt. Der er rigtig mange piger og kvinder, der i mange år har ventet på en løsning, der kunne fjerne gule toner i lyst hår. Det er nemlig alment kendt, at dette problem kan opstå, især hvis man vælger at afblege sit hår. Endelig er der med silver shampoo kommet en løsning, der ikke skader håret. Og S6 shampoo er et rigtigt godt valg, hvis du er en af de mange piger eller kvinder, der gerne vil nyde godt af de mange fordele. Ikke alene får du en køligere tone i håret og slipper af med det gule skær, men du får også et stærkere, sundere og mere velplejet hår. Der er altså flere gode grunde til, at du nok har hørt om silver og S6 shampoo før.

Farvet hår har brug for ekstra pleje

Har man farvet eller afbleget hår, ved man, at det er utroligt skadeligt for håret. Især afblegning kræver hårde kemikalier, som kan gå ind og svække og ødelægge hårstråene. Derfor er der mange, der oplever, at deres hår ikke er det samme, efter det er blevet farvet eller afbleget. Har man afbleget sit hår for at få den ønskede blonde eller grå farve, er det ærgerligt, hvis man efterfølgende skal døje med gule toner. Det gør nemlig, at man kan få lyst til at farve det igen, hvilket de færreste hårtyper kan klare. Derfor er det også i dette tilfælde næsten et mirakel, at der findes S6 shampoo på markedet. Med en S6 shampoo ved hånden får man nemlig både den køligere tone, man drømmer om, samt den pleje, som ens hår har behov for.

S6 shampoo er en helt unik shampoo

S6 shampoo er banebrydende, fordi den endelig tilbyder en løsning på et problem, der har været reelt så længe. Samtidig er den også noget helt særligt, hvis man kigger på ingredienslisten. Shampooen er nemlig beriget med bl.a. gærede druer og silkeproteiner. Det gør, at S6 shampoo arbejder med håret indefra og er med til at opbygge håret, samtidig med at de gule toner nedtones. Derfor kan du med S6 shampoo være sikker på et resultat, der ikke alene giver dig smukt, men også stærkt og sundt hår. Og hår, der får den pleje og fugt, som det har brug for, er ikke kun flottere at se på, men også nemmere at arbejde med. Vil du være sikker på, at dit hår får, hvad det skal bruge, kan du også vælge at bruge en hårkur fra samme serie efterfølgende.

M6 hårkur sætter prikken over i’et

Som sagt har hår, der er blevet afbleget gråt eller blondt, brug for ekstra pleje. Det får man næsten kun ved at bruge en kur, efter man har brugt shampoo og conditioner som normalt. Heldigvis findes der også en hårkur, som har de samme gode egenskaber som S6 shampooen. En M6 hårkur er nemlig i samme familie og går derfor også ind og bekæmper problemet med gule toner i håret. Hvis du vil have den fulde pakke, der både sikrer dig den helt rigtige smukke tone i håret samt masser af intensiv fugt og pleje, er det altså en god idé at kombinere brugen af din S6 shampoo med en M6 hårkur. På den måde er du sikret hår, der ikke kun er fri for gule toner, men også er både sundt, stærkt og lækkert.