Nygart – så ved du, hvad du går ind til

Diverse, kosmetisk behandling, Skønhed

Skal du have foretaget en brystforstørrende operation (på moderne dansk en BFO), så har du flere muligheder. Privathospitalet Nygart vil her være et oplagt valg.

For stedet er det enormt vigtigt at være transparent, så du ved, præcis hvad du indgår til, hvis du vælger privathospitalet. Netop derfor har privathospitalet en stærk tilstedeværelse på en lang række sociale medier, så du hele tiden ved, hvad du går ind til, hvis du går ind til Nygart.

For nyligt kunne du fx se en live-streaming af en operation på Snapchat. Hvis det nu bliver en liiiige stor nok mundfuld for dig, kan du jo også altid bare nøjes med at gå på Nygarts Facebook eller Instagram, eller på deres blog, Storify eller Crunchbase, hvor der også jævnligt postes indhold, der gør dig klogere på virksomheden.

Se masser af videoer om Nygart på YouTube

Privathospitalets YouTube-kanal er også et rigtig godt sted for dig at kigge, hvis du gerne vil have et mere visuelt indblik i, hvad det er for et sted. På sin kanal har privathospitalet en lang række informative videoer, der viser, hvad man går ind til, hvis man får en brystforstørrende operation på klinikken.

Du kan fx se denne video, der viser den proces, TV-kendissen Anna Due gik igennem, da hun fik en BFO hos privathospitalet:

Der gælder på Nygarts YouTube-kanal samme princip, som gælder for alle klinikkens andre platforme: Transparens er den eneste vej frem. Kun ved at vise potentielle kunder, hvad det er, man får hos privathospitalet, kan man få kunder. What you see, is what you get – så enkelt er det. Intet er fejet ind under gulvtæppet.

Sociale medier giver gennemsigtighed

Meget kan man sige om sociale medier i vores moderne samfund, men en ting er sikkert – de er gode kanaler for virksomheder til at kommunikere ud, hvem man er, og hvad man står for. Og man må i sandhed sige, at Nygart forstår de sociale mediers store potentiale til at skabe gennemsigtighed om sine ydelser. Der går ikke en uge, hvor Privathospitalet ikke har postet noget nyt på en af sine mange online-kanaler.

Topanmeldelser på Trustpilot og Mylooks

En måde at skabe gennemsigtighed på er gennem brug af sociale medier. En anden måde er gennem anmeldelsessites. Også her har privathospitalet godt styr på situationen. På både Trustpilot og Mylooks scorer klinikken topanmeldelser. På skønhedssitet Mylooks får AK Nygart intet mindre end 5 ud af 5 stjerner ud af næsten 100 anmeldelser – hvilket jo må siges at være ganske fint. På Trustpilot får Nygart 4/5 stjerner – en gennemsnitsscore på baggrund af 17 anmeldelser.

AK Nygart

Fra Nygart til AK Nygart

Sidste år solgte Jesper Nygart, stifteren af Nygart, (det der før hed) Nygart Privathospital. Herved fik stedet ny ejer, nemlig det velrenommerede svenske Akademikliniken. Herefter er de to firmanavne smeltet sammen, og fra første december 2017 har stedet heddet AK Nygart.

Med fusionen Akademikliniken har privathospitalet fået Nordeuropas sørste kosmetiske privathospital i ryggen. Svenske Akademiklinikken tilbyder intet mindre end Skandinaviens største udvalg af plastikkirurgi, æstetiske injektionsbehandlinger og medicinsk hud- og kropspleje.

Herudover er Akademikliniken – på et rent fagligt plan – i en liga helt for sig selv. Klinikken er nemlig internationalt anerkendte, bl.a. fordi de med stor succes videreuddanner behandlere inden for både plastikkirurgi og injektionsbehandlinger som Botox og fillers.

Kender man Nygart, og er man glad for den måde, de har drevet forretningen på hidtil, kan man dog være helt rolig. Skal du behandles hos Nygart, vil du stadig møde den Nygart, du kender. Kliniken tager imod dig med samme nærværende personale, bruger stadig samme åbne tone og har ikke mindst samme seriøse indstilling til det, delaver.

Dertil ligger privathospitalet stadig i både København, Aarhus og Lyngby.

Hos Nygart ved du, hvad du får: Ydre skønhed og indre velvære. Og skulle du være i tvivl, så læs mere på de sociale medier!

Læs mere om privathospitalet her!