Ny frokost løsning giver frit valg på alle hylder

Erhverv

Det er vigtigt og dejligt med frisk og lækker frokost på arbejdet hver dag. Det er en stor fordel for medarbejderne, at de ikke behøver bruge tid på at lave madpakke hver dag. Samtidig er det rart at vide, at der står en frokostbuffet klar til en hver dag. Der er nemlig mange, der synes, at det hurtigt bliver kedeligt at have madpakke med. Fordi fantasien og kreativiteten sjældent topper, når man står om aftenen og skal forberede næste dags frokost, bliver det hurtigt det samme igen og igen. Derfor er det dejligt, at man kan få en frokost løsning, hvor man får frit valg på alle hylder. Når man kan tilbyde sine ansatte en varieret frokost, er man sikker på, at der er noget til enhver smag. Med frokost.dk får man én samlet leverandør, men mange forskellige køkkener at vælge imellem.

Det er svært at stille alle tilfredse

Vi har alle sammen en idé om, hvad en god og lækker frokost består af. Og det er ikke altid, at den idé er ens fra person til person. Især ikke på en arbejdsplads, hvor der ofte er mange forskellige typer af mennesker samlet. Når man som virksomhed skal servere frokost, kan det derfor være svært at stille alle tilfredse. Og hvis man serverer den samme slags frokost hver dag, er det næsten garanteret, at der vil være nogle, der er utilfredse. Den eneste måde man kan sikre, at alle får noget, de kan lide, er ved at sørge for en varieret og blandet frokost løsning. Det vil give samtlige medarbejdere en følelse af, at de bliver lyttet til, og at de kan spise sig mætte i god frokost hver dag. I stedet for en fast frokost løsning bør man derfor vælge en ordning, hvor man kan skifte efter behov.

Med frokost.dk er man sikret en varieret frokost

Frokost.dk er et helt nyt koncept, der adskiller sig fra de typiske frokostordninger. Når man som virksomhed vælger en frokostordning, vil man mange gange få mad fra det samme køkken. Med frokost.dk kan man vælge frokost fra mange forskellige leverandører. Hvis man har lyst til asiatisk inspireret mad den ene dag, vegetarretter den anden og dansk smørrebrød den sidste, er det ikke noget problem. Med frokost.dk kan man som virksomhed helt selv sammensætte sin frokost, så den passer til ens behov. Det sikrer, at man hele tiden får nyt og spændende mad, og at alle medarbejdere er tilfredse med ordningen. Samtidig har man én samlet leverandør, så man får fordelene ved mange leverandører uden rodet med at skulle koordinere mellem dem og holde styr på det. Det er derfor en ordning, der passer til alle virksomheder, der vil have lækker og varieret frokost hver dag.

Vil du have sund mad i virksomheden?

Mange virksomheder har i disse år fokus på sundheden. Sunde medarbejdere vil nemlig være mindre syge, samtidig med at de er gladere og mere produktive, når de er på arbejdet. Derfor er der mange virksomheder, der tilbyder træningsordninger og lignende for at inspirere deres medarbejdere til at tage det sunde valg. Ved hjælp af den rigtige frokost kan man også medvirke til denne proces. Med frokost.dk kan man vælge en ordning, hvor man hver dag får sund frokost. Det er blandt andet frokost med mindre mættet fedt og tilsat sukker, men som er fyldt med friske råvarer og god smag. Sund frokost behøver nemlig ikke være kedeligt. Hvis man er en virksomhed, der gerne vil høste de mange fordele ved sunde medarbejdere, kan man derfor også se nærmere på frokost.dk’s tilbud om sund frokost.