Med LED lysstofrør er du med på den ”nøgne” mode

Hus og have, lys

led-lysstofrorStår du overfor at skulle finde belysning til din arbejdsplads. Det kan være, om du arbejder på en restaurant, i en butik, i et køkken, på en skole eller arbejder i større kontor-lokaler. Uanset hvor du arbejder, kan det være en rigtig god ide at købe LED lysstofrør til din arbejdsplads. LED lysstofrør egner sig nemlig rigtig godt som arbejdsbelysning, fordi lyset fra LED lysstofrør er forholdsvis kraftigt og skarpt og faktisk lyser en halv gange mere end en almindelig lyskilde. Og på dit arbejde har du brug for meget lys, så du ikke sidder og misser med øjnene eller rynker panden, fordi du mangler lys til at se.

LED lysstofrør er en energibesparende og billig lyskilde

Derudover er LED lysstofrør en energieffektiv og billig løsning til belysning – endda mere effektiv end almindelige lysstofrør. Derfor kan det betyde, at du og din arbejdsplads kan spare mange penge ved at vælge LED lysstofrør som den primære lyskilde på arbejdspladsen. Du spare ikke blot penge på LED lysstofrør, fordi at de er effektive på energibesparelsen men også grundet, at LED lysstofrør har en lang levetid – længere end mange andre lyskilder. Derfor kan der sagtens gå flere år før du oplever, at jeres LED lysstofrør begynder at blinke og lyser svagere og svagere, som er tegn på at det er på tide at købe nye LED lysstofrør.

Men LED lysstofrør er ikke kun brugbare og relevante på arbejdspladsen. Mange brugere også LED lysstofrør ud til badeværelset. Netop fordi der på badeværelset ligesom på arbejdspladsen er brug for kraftig t lys, så man blandt andet kan se detaljerne i ansigtet, når man lægger make-up på eller børster tænder på børnene. Det er simpelthen bare upraktisk med en svag lyskilde på badeværelset, så du får problemer med at se dig selv i spejlet.

Brug LED lysstofrør kreativt i din bolig

Derudover kommer her et tip til, hvor du ellers kan benytte LED lysstofrør. I køkkenet. Det er nemlig blevet så populært med de her industri-køkkener, hvor interiør og hårde hvidevarer kommer i børstet stål, aluminium eller kobber. Det er blevet in, at køkkener i hjemmet ligner industrielle køkkener og her kan det passe rigtig godt ind i stil og design at vælge en belysning, som fremhæver det lidt kolde og nøgne look, som gør sig i et industrielt køkken. Med LED lysstofrør kan du netop bidrage til denne stemning. Og hvor man især på arbejdspladserne og på toilettet har en slags lampeskærm omkring LED lysstofrørene, kan det være en frisk og moderne løsning at lade LED lysstofrørene hænge ”nøgne” i køkkenet – altså uden skærm omkring. Det bidrager nemlig til denne her industrielle stil. Og faktisk kan det også være et bolig-tip at være lidt kreativ i forhold til, hvor og hvordan du hænger dine LED lysstofrør op. For eksempel kan det se ret funky ud at hænge dine LED lysstofrør på væggen i stedet for i loftet eller forme et mønster af flere LED lysstofrør – for eksempel som en sol eller som kvadrater ved siden ad hinanden. Det er kun fantasien, der sætter grænser. I hvert fald er det ikke omkostningerne for LED lysstofrørene, der sætter en fod i bremserne for dit lys-projekt. LED lysstofrør kan nemlig købes forholdsvis billig.

Hos Mr Perfect forhandles billige LED lysstofrør

Hos Mr Perfect har de et varieret og stort udvalg af forskellige LED lysstofrør, der både kommer i forskellige farver og længder. Du kan blandt andet vælge LED lysstofrør, der har en varm hvis farve, hvis belysningen ikke skal virke alt for kraftig. Mern modsat kan du også vælge en kold hvid belysning, som er mere skarp og og kraftig. Derudover forhandler Mr Perfect både LED lysstofrør med og uden armaturer.

Hvis ovenstående har vakt din interesse eller givet dig gode ideer til, hvordan belysningen skal være på din arbejdsplads eller i hjemmet, kan du gå ind og besøge Mr Perfects hjemmeside, som udover at forhandle LED lysstofrør også forhandler et kæmpe udvalg af andre former for belysning.