Lav hurtigere rejseafregning ved hjælp af smart app

Erhverv, Rejser

I dag er der flere og flere virksomheder, der får brug for at sende deres medarbejdere ud i verden. Efterhånden som verden bliver mindre, er det vigtigt, at man kan samarbejde på tværs af grænser, hvis man som virksomhed vil have succes. Når man sender medarbejdere på forretningsrejse, er det naturligvis virksomheden, der betaler. Og det medfører derfor en del rejseafregning. Når man udfører rejseafregning, overfører man de penge, man skylder medarbejderen for rejsen og de udgifter, det måtte medføre. Det er ofte en masse små beløb, der skal passe sammen, når man laver rejseafregning. Derfor er rejseafregning en af de processer i en virksomhed, der kan være både tunge og utroligt tidskrævende. Hvis man som virksomhed vil spare tid og penge på sine processer, kan det derfor betale sig at bruge en smart app til rejseafregning.

Acubiz er en app, der giver optimerede processer

Med gammeldags rejseafregning kommer man ikke uden om en masse papirarbejde. Når en medarbejder er ude at rejse, skal vedkommende gemme alle kvitteringer. Kun på den måde kan regnskabsafdelingen udføre rejseafregning ved at gennemgå alle kvitteringer og overføre de nødvendige penge. Det giver sig selv, at det kan gøre rejseafregning til en besværlig og tidskrævende proces. Derudover gør den store mængde papirarbejde, at man let kan komme til at lave fejl, når man udfører rejseafregning. Det er menneskeligt at lave fejl, men det kan blive utroligt besværligt og tidskrævende at skulle ændre dem igen. Derfor kan det mange gange betale sig at bruge en app som Acubiz, der giver nemmere og hurtigere processer i virksomheden.

Begge parter får nemmere og hurtigere rejseafregning

For både medarbejder og regnskabsafdeling er det en kæmpe lettelse, når man kan bruge en app til rejseafregning. Medarbejderen er nemlig fri for at skulle gemme og holde styr på sine kvitteringer til senere rejseafregning. I stedet kan det hele skrives ind i app’en, hvorefter regnskabsafdelingen let kan tjekke og godkende det. Hvor det med almindelig rejseafregning kan tage utroligt lang tid at færdiggøre processen, tager det kun ganske få minutter, når man bruger en app som Acubiz. Samtidig bliver det nemmere og mere overskueligt for alle parter, der spiller en rolle i rejseafregningen.

Spar tid og dermed penge

I langt de fleste virksomheder er tid penge. Derfor kan man spare både tid og penge ved at optimere sine processer, blandt andet omkring rejseafregning. At implementere et nyt system, der optimerer processer som rejseafregning, kan derfor anses som værende en investering. Når man sparer tid på rejseafregning, kan denne tid bruges på noget andet arbejde. Derved får man en virksomhed, hvor man kan få lavet mere arbejde ved den samme tid. Og selvom det virker som en lille ting at bruge en app til rejseafregning i stedet for at gøre det i hånden, kan det ende med at gøre en stor forskel for virksomheden. Derfor bør alle virksomheder, der bruger meget tid på almindelig rejseafregning, overveje at gå over til en appbaseret løsning i stedet.