Læs om Fenskær Efterskole’s adresse og naturskønne lokation

Efterskole

Fenskær Efterskole har adresse på Kollegievej 5b, Nørre Nissum i 7620 Lemvig. Det er en adresse, som Fenskær Efterskole kan være stolte af – særligt af to grunde; For det første er Fenskær Efterskoles adresse på grund af beliggenheden i byen Nørre Nissum, der på trods af sin beskedne størrelse, kendt for sit udprægede skoleliv. Dette er en vigtig værdi for Fenskær Efterskole, da et godt skoleliv overordnet set udgør efterskolens fundament og samtidig giver mulighed for, at de unge mennesker på Fenskær Efterskole kan lære unge fra andre nærliggende skoler at kende.

Den anden grund til at Fenskær Efterskoles adresse er en af de absolut bedre, er særligt på grund af, at Fenskær Efterskoles adresse er tilknyttet kommunen Lemvig.  Med en adresse i Lemvig kommune er man en efterskole beliggende i en både spændende og naturskøn del af Danmark. Fenskær Efterskole med adresse i Lemvig har dermed betydning for, at eleverne på skolen har mange muligheder for både at tage på ture til det skønne Vesterhav og ind til Lemvig by, som blandt andet er kendt for fiskeri og et aktivt havnemiljø. Om sommeren er Lemvig desuden en magnet for turister, der valfarter til for at slappe af og nyde godt af Lemvig og omegnens naturskønne vidder.

Har Fenskær Efterskole altid haft den samme adresse?

Ja, Fenskær Efterskole har altid haft den samme adresse. Det skyldes, at der hidtil ikke har været nogen grund til, at Fenskær Efterskole har skullet flytte og derved skifte adresse.  Fenskær Efterskole med adresse i Nørre Nissum, Lemvig, er da også rigtig glade for deres geografiske placering, og der skal ske noget meget drastisk eller uventet før, at Fenskær Efterskole kunne finde på at skifte deres nuværende adresse ud med en ny.

Er man interesseret i at opleve Fenskær Efterskole på tæt hold, så kom forbi Fenskær Efterskole på adressen: Kollegievej 5b, Nørre Nissum i 7620 Lemvig.