Låsesmed med døgnvagt på Nørrebro

Bolig, låsesmed

En af Københavns Låsesmede kan være på Nørrebro inden for kort tid, hvis der er behov hurtig hjælp. Som med meget af det indre København, så er der mange gamle bygninger på Nørrebro – og hermed også mange gamle låsesystemer.

Den erfarne låsesmed har derfor mange låsesmedsopgaver på Nørrebro til dagligt, der spænder fra alt fra små til store låseopgaver. Der er normale bestillingsopgaver, hvor folk ønsker af få skiftet låsene på Nørrebro for at forbedre sikkerheden, men der kan også være akutte låsesmedsopgaver, hvor man har mistet nøglerne eller har låst sig ude. Akutte låsesmedsopgaver på Nørrebro kan afhjælpes med døgnvagten, der kan tilkaldes hele året.

Af større låsemedsopgaver på Nørrebro og i resten København kan der laves totalsikring af boliger og arbejdspladser. Større opgaver kan planlægges nærmere med låsesmeden på Nørrebro, hvor de forskellige muligheder drøftes. Er der ønske om bestemte låse og nøgletyper mv.?

Sidst, men ikke mindst så kan må få hjælp til bilen, hvis der er problemer med nøgler eller låse. Den erfarne låsesmed kan hjælpe med næsten alle nøgletyper og bilmærker.

Information om døgnvagt og låsesmedsopgaver på Nørrebro kan findes inde på hjemmesiden, hvor kontaktoplysninger også er listet.