Kvalitets garageporte til hele landet

Byggeri, Erhverv, Hus og have

I Vissenbjerg ligger den danske virksomhed Nordic Systems, der bl.a. producerer og leverer garageporte til hele landet. Skal du have en ny garageport som privat, til arbejdet eller er du landbrugskunde, så kan Nordic Systems levere.

På alle garageporte, der går under kategorien ledhejseporte ydes der 10 års garanti. Hertil vil din nye garageport eller garageporte selvfølgelig opfylde alle sikkerhedskrav samt dertilhørende EU direktiver. Ved at handle hos Nordic Systems kan man være sikker på at materialevalget er nøje udvalgt til alle produkter. Alle garageporte er bygget til det nordiske klima og de 10 års garanti afspejler også den forventede lange levetid.

Er din gamle garageport slidt eller i stykker, og ønsker du at udskifte med en Nordic Systems moderne og flotte garageporte er virksomheden også eksperter i at yde service og eftersyn af din garageport. Således kan man være sikker på altid at få hjælp, hvis garageporten skulle drille.

Hos Nordic Systems har man en stort udvalgt af modeller og størrelser, hvis du er på udkig efter en ny garageport. Kundernes ønsker er dog ofte meget specifikke, og derfor har også selv mulighed for at designe sin kommende garageport. Har du udtænkt dig en helt speciel garageport kan i samråd med Nordic Systems vælge blandt farve, struktur, mønster og størrelse. Det er også muligt at bestille dobbelt garageporte.

Alle løsninger kan skræddersys hos Nordic Systems.