Koloskopi kikkertundersøgelse er ikke farligt

Sundhed

Vi kan alle på et tidspunkt i vores liv få brug for en kikkertundersøgelse.

Der findes flere typer inde for kikkertundersøgelser. En af disse hedder koloskopi. En klinik tilbyder denne form for kikkertundersøgelser til sine kunder. Ved denne undersøgelsesform tilbydes beroligende og smertestillende medicin.

Det frarådes at man efter en koloskopi undersøgelse, foretager sig noget aktiv. Af samme grund vil det være en fordel, hvis man som patient har en ledsager med sig, når undersøgelsen skal foretages.

Der er nogle forholdsregler, man skal gøre sig, når undersøgelsen nærmer sig. Det er vigtigt, at man ikke indtager kerneholdige produkter som f.eks. rugbrød. Derudover skal du på dagen for undersøgelsen ikke spise et stort måltid. Efter kl. 13:00 må der ikke indtages mere mad. Du skal også være opmærksom på at undgå mælkeprodukter og legerede supper.

Selve koloskopi undersøgelsen er et ufarligt indgreb. Det er kun i meget sjældne tilfælde, at der kan opstå komplikationer. Til sammenligning er der ved røntgenundersøgelser større risiko for komplikationer end ved denne undersøgelsesform.

Hvis du står og har brug for en koloskopi undersøgelse, er du mere end velkommen til at kontakte denne virksomhed. Virksomheden har stor erfaring med undersøgelser som disse. For mere information omkring åbningstider og undersøgelsen generelt besøg deres hjemmeside.