Klaus Garde Nielsen – Den dygtige forretningsmand

Diverse, Erhverv

Klaus Garde NielsenSiden han var helt lille, havde han interesser for forretning og jura. Klaus Garde Nielsen var ikke alene tidligt ude med sine interesser, han gjort også noget ved dem. Derfor nåede han hurtigt at få erfaringer med drift af virksomhed, som startede i det små for derefter at udvikle sig til den succes, som det er blevet for ham i dag med virksomheden KGN Consult.

Han startede med at sælge frimærker, som så mange andre børn på den tid gjorde. Klaus Garde Nielsen bragte det dog hurtigt videre, og snart havde han startet en radio- og TV-forretning, hvor han fik smag på livet som forretningsmand. Forretningen udvidede sig hurtigt, og der gik ikke længe, før han måtte flytte til større lokaler. Han spæde start i det jyske blev således startskuddet på en karriere, der har indeholdt mange succeser.

Klaus Garde Nielsens virksomhed: KGN Consult

Han oprettede virksomheden KGN Consult, der specialiserede sig i rådgivende konsulentarbejde. Igennem virksomheden har Klaus Garde Nielsen drevet forretninger med mange forskellige virksomheder i både ind- og udland.

Han har i denne forbindelse opbygget en stort fundament af kompetencer indenfor stiftelse, opkøb og afvikling af selskaber. Dette har både gjaldt anparts- og aktieselskaber, hvor Klaus er blevet bekendt med de forskellige juridiske problemstillinger, der findes i forbindelse med drift og afvikling af sådanne selskaber.

Kunderne kan lide Klaus Garde Nielsen

I denne video kan man høre en af Klaus Garde Nielsens kunder udtale sig om ham. Klaus tror på langvarige og solide forhold til kunderne, hvorfor han altid har gjort meget ud af at udføre en tilfredsstillende arbejde.

Læs mere om Klaus Garde Nielsen

Hvis du er interesseret i at læse mere om forretningsmanden kan du besøge hans side eller hans sociale profiler.

Klaus Garde Nielsen | Hjemmeside

Klaus Garde Nielsen | KGN Consult

Klaus Garde Nielsen | Facebook

Klaus Garde Nielsen | Twitter

Klaus Garde Nielsen | Kommunikationsforum