Kim Ginnerup og Missionpharmas kvalitets produkter

Erhverv, Sundhed

Kim Ginnerup (7)Kim Ginnerup er CEO i virksomheden Missionpharma og har været det i mange år. Kim Ginnerup overtog virksomheden, da hans far gik bort og har siden den tid drevet den til en succesfuld virksomhed, der spænder flere lande og hundredvis af medarbejdere. Kim Ginnerup er direktør for hele virksomheden, men holder til på det danske kontor.

Verdensledende leverandør

Kim Ginnerup og hans virksomhed Missionpharma er en verdensledende leverandør af generiske lægemidler og andre medicinalredskaber.

Kim Ginnerup og Missionpharma er stærkt knyttet til ideen om at levere en bred vifte af kvalitetsmæssige produkter til konkurrencedygtige priser, der vil forbedre livskvaliteten for millioner af mennesker hele verden over.

Kim Ginnerup og Missionpharma sælger alle slags medicin i WHO’s liste over essentiel medicin. Desuden sælger Kim Ginnerup og Missionpharma også en lang række medicinalredskaber.Missionpharma, med Kim Ginnerup som CEO, har desuden også specialiseret sig medicin-kits, der indeholder medicin og redskaber pakket let sammen og kan pakkes ud, hvor det skulle være nødvendigt.

Missionpharma og Kim Ginnerup er konstant fokuseret på nye udviklinger inden for deres branche. Det ses af både Kim Ginnerup og resten af virksomheden som en essentiel del af virksomheden, at den er altid er up-to-date inden for de nyeste produktudviklinger. Med så mange års know-how i industrien som Kim Ginnerup og Missionpharma har, tilbyder de desuden også at hjælpe kunder med at styrke deres nuværende medicinal indkøb og på den måde også gøre det bedre for dem.

Missionpharma og Kim Ginnerup sælger blandt andet medicin til sygedomme som Tuberkulose, HIV og Malaria.  Kim Ginnerup og Missionpharma har en mission om at sælge deres produkter til de mest konkurrencedygtige priser overhovedet og på samme tid muligøre det, at lande med stor fattigdom stadigvæk kan få adgang til denne livsvigtige medicin. Dette er en stor del af den virksomhed, som Kim Ginnerup har været med til at skabe.

Kim Ginnerup og kvalitet

Missionpharmas ultimative mål er, at deres produkter lever op til de standard krav, der er sat af industrien samt, at hver behov en enkelt forbruger har, bliver opfyldt. Kim Ginnerup og Missionpharma gør dette igennem en fokuseret indsats på sikkerhed og kvalitet. Disse elementer bliver opfyldt gennem et konstant udviklende kvalitetssystem. Dette kvalitetssystem er udviklet til at kunne bearbejde alle problemer, der ville kunne opstå i håndteringen af produkterne. Der fokuseres på et konstant kvalitetsniveau, at kvalitetsproblemer bliver løst med det samme, og at produkterne lever op til den standard, der er sat af Kim Ginnerup og Missionpharma.

Missionpharma og Kim Ginnerup ved, hvor vigtigt kvalitet er når det kommer til deres branche. Der er ikke plads til at lave fejl, og fokus er derfor altid på kvalitet og opretholdelse af denne kvalitet.

Kun de højeste standarder

Den primære opgave når det kommer til indkøb for Missionpharma er at købe produkter, der lever op til de høje standarder sat for kvalitet og på samme tid holde prisen så langt nede som muligt, så der bedre kan sikres de gode handler for kunderne.

Dertil kommer der, at kundernes behov for indkøb og levering skal spille sammen, og det er derfor et stort logistisk puslespil som Missionpharma gennemgår for at levere den bedste service overhovedet.Med en stærk købekraft og en årelang viden omkring det internationale marked for medicinal produkter er Missionpharma i stand til, hver dag at levere mange produkter til den lange række af kunder de betjener og endnu vigtigere de millioner af mennesker, der behøver de produkter de sælger.

Det er altså tydeligt, at Missionpharma har fokus på deres kvalitet, og gør alt hvad de kan for fremafrettet at skabe de bedste resultater for deres kunder og de mange brugere af deres produkter.