Kender du Opti Frames og Snap Frames?

Diverse, Messeudstyr

Opti FramesAlmindelig rammer kender du med garanti, og du har sikkert en masse derhjemme. Men kender du den type rammer, der går under navnene opti frames og snap frames? Opti frames og snap frames er en ny smart type rammer, der især er populære at bruge i erhvervslivet, og du kan få de bedste af dem hos Displaysmarket.com.

Opti Frames – den innovative og patenterede ramme

Opti frames er en ny ramme, der bruges til display produkter. Med en opti frame kan du præsentere produkter på en helt ny og smart måde, og denne type ramme er især populær i butikker og forretninger, indkøbscentre, markeder og dagligvarer, hoteller, hospitaler, kontorer, skoler, lufthavne, lejligheder og mange andre steder. Opti frames er en type ramme, derer oplagt at anvende, hvis man skal showcase produkter, hor man gerne vil forbedre og fremhæve designet. Opti frames er resultatet af flere års forskning i og udvikling af, hvordan man bedst præsentere et produkt.

Gennem årene er Opti frames med det patenterede design blevet bredt anerkendt verden over. Opti frames fås i mange forskellige former og udgaver, hvorfor du kan være sikker på, at Opti frames kan tilpasses til lige netop det, din virksomhed har brug for. Især er Opti frames oplagt at anvende for detailbutikker, da de er gode til at tiltrække kundernes opmærksomhed. Opti frames kan også meget oplagt bruges til at annoncere en ny forfremmelse, en påmindelse eller ved kassen i en detailbutik.

Læs mere om Opti frames her.

Snap Frames – fremhæv det bedste ved din plakat

Hvis du mangler en god måde at præsentere din yndlingsplakat på, kunne Snap frames godt være løsningen for dig. Snap frames er en type plakat ramme, der er specielt designet til at gøre det muligt for dig at skifte dine plakater hurtigt og nemt. Netop derfor er Snap frames også en oplagt rammemulighed for erhvervsdrivende.

Snap frames er fremstillet af aluminium og er en type plakat ramme, der er både moderne, holdbare og økonomiske. Snap frames kan bruges til mange forskellige visuelle præsentationer af reklamer samt til visuel markedsføring og kommunikation. Du kendeer sikkert Snap frames fra de klassiske plakat skilte, plakat holdere, plakat rammer, film plakat rammer og billedrammer, fotorammer og vægskilte i gadebilledet. Snap frames er den perfekte type ramme til en lang række forskellige erhverv, og er derudover også hensigtsmæssige i alle typer industrier. Snap frames er den ideelle ramme til plakater af enhver størrelse, hvis du gerne vil fremhæve det bedste ved din plakat.

Læs mere om Snap frames her.