Kenba Travel – unikke kulturelle rejseoplevelser

Rejser

Kenba Travel – unikke kulturelle rejseoplevelser

Kenba Travel er et rejsebureau der specialiserer sig i kulturrundrejser i en række nøje udvalgte destinationer. Gennem deres interessante rejseprogrammer er du I gode hænder, og du kan være sikker på, at du ikke går glip af noget, på din tur. Kenba Travel henvender sig til voksne personer med interesse for kultur, aktiviteter, interessante seværdigheder og oplevelser. Deres rejser foregår uden for sæsonen, hvor du som rejsende har god mulighed for at se destinationernes seværdigheder uden alt for mange forstyrrelser.

Når du rejser med Kenba Travel, kan du regne med arrangerede rejser til en fornuftig pris. Rejsebureauet har en helt klar holdning til, at de ikke vil benytte sig af fordyrende mellemled, der i sidste ende ender med at koste kunden ekstra. Derfor arrangerer de rejserne uden for højsæsonen, såvel som de ikke benytter sig af andre rejsebureauer eller omkostningstunge reklamekampagner.

Deres rejser tager dig til Tyrkiet, Tyskland, Holland, Grækenland og Italien. Det lille, men meget nøje udvalgte destinationssortiment er baseret på Kenba Travels indgående kendskab til disse lande, og de områder du kommer til at besøge på dine rejser. Som eksperter i deres destinationer, har Kenba Travel skræddersyet rejseprogrammer der har kultur og oplevelser i hovedfokus. Du vil blive tage med på guidede ture, og stifte et godt bekendtskab med de lande og byer, du besøger.

Eksempelvis tilbyder Kenba Travel en række forskellige rejseprogrammer i Tyrkiet. Her kan du tage på storbyferie i Istanbul og blive guidet rundt i den historiske by. Du kan tage på Cruise-ferie, og opleve spændende, historiske og kulturelle øer, eller du kan tage på bådferie, hvor du sejler på en tremasters sejlbåd og oplever Tyrkiet fra dens smukke kyst.Du kan tage på storbyferie i Tyskland og gå på opdagelse i landets hovedstad Berlin, hvor du vil stifte bekendtskab med byens interessante kvarterer, og blive guidet igennem den historiske by.

Find Kenba Travel på sociale medier

Kenba Travel er aktiv på en række forskellige sociale medier, hvor du kan få et indblik i virksomheden og se, hvad deres destinationer byder på af unikke oplevelser. Du kan se videoer fra deres rejser på Kenba Travels YouTube-kanal. Du kan få løbende og interessante nyheder på Kenba Travels Facebook-profil, eller blive opdateret med nyheder fra virksomheden på Twitter. Ligeledes kan du besøge Kenba Travel på deres Google+-profil og se videoer på Vimeo.