Jagtsæt til alle behov og ønsker

fritid, jagt

jagtsætHøjsæsonen for jagt er netop gået på hæld og derfor er det netop nu, at du bør se dig om efter et nyt jagtsæt, jagtstøvler eller andet jagttilbehør, da der lige nu er gode tilbud og priser at finde. Højsæsonen for jagt er typisk i perioden fra start september og frem til 31. december. Og det er både, om det er fuglejagt eller jagt på forskellige pattedyr og rovdyr som ræve og husmårer. Det eneste pattedyr, det er lovligt at jagte udenfor denne periode er råbukken. På naturstyrelsens hjemmeside kan jægere og andre interesserede finde de nøjagtige jagtperioder for et helt jagtår.

Uden for jagtsæsonen er der gode muligheder for gode priser på jagtsæt

Men, som beskrevet, kan det udenfor højsæsonen for jagt være en rigtig god ide at sig sig om efter et nyt jagtsæt, jagtstøvler eller andet udstyr til jagten, hvis man alligevel ved, at man har behov for eksempelvis et nyt jagtsæt til den kommende jagtsæson.

Vildmarks er storforhandler af alt indenfor jagtudstyr, jagtsæt, beklædning, støvler og lignende. Og hvad enten du er nybegynder eller professionel jæger, kan du få netop det jagtsæt, der dækker dine behov. På nuværende tidspunkt har Vildmarks forskellige tilbud på deres hjemmeside på jagtsæt.

Spar tusinde kroner på et Jussa jagtsæt lige nu

For eksempel kan man netop nu spare tusinde kroner på det jagtsæt, der kaldes Jussa. Jussa jagtsæt kommer i den klassiske grønne farve, som gør dig mindre synlig i naturen. Jagtsættet er både vand – og vindtæt blandt andet fordi, at jagtsættet har AIR-TEX membran med tapede sømme. Derudover er det let åndbart, så du ikke har fornemmelsen af, at kroppens ånde og sved bliver holdt inde – hvilket kan føles som en klam og ubehagelig oplevelse og tage fokus fra selve jagten. Hvis du bestiller Jussa Jagtsæt får du oveni købet en rød hue og sikkerhedsvest med. Der er kun få jagtsæt fra Jussi tilbage på lager, så det gælder om at være hurtig, hvis du vil nå at få fingrene i et godt og kvalitetssikkert jagtsæt.

Niila jagtsæt er af høj kvalitet og samtidig sparer du penge nu

Men Vilmarks har også tilbud på andre jagtsæt på nuværende tidspunkt. Blandt andet på det jagtsæt, der kaldes Niila jagtsæt. Ligesom med jagtsættet AIR-TEX er Niila jagtsæt både vand og vind-afvisende men derudover kommer jagtsættet også med elastik i taljen, bæltestropper og knapper til seler, forlommer samt lårlommer og alle dele i jagtsættet er nøje testet. På nuværende tidspunkt koster et Niila jagsæt 895 kroner og er dermed sat ned fra 1.295 kroner. Man kan dermed gøre en besparelse på 400 kroner på et Niila jagtsæt og så er du velforberedt til den kommende jagtsæson.

Der er mange fordele ved at være indehaver af et godt og kvalitetssikkert jagtsæt, hvad enten du er en øvet eller mindre øvet jæger. Med et godt jagtsæt af den bedste kvalitet er man nemlig altid forberedt på de jagtsituationer, der måtte komme. Men samtidig kan der være mange forskellige behov fra kunde til kunde i forhold til, hvad det er, der gør et jagtsæt til et godt jagtsæt for den individuelle. Nogle vægter åndbarhed højest, nogle fokuserer på letheden, mens andre er interesseret i, hvorvidt materialet er 100 procent vind – og vandafvisende. Uanset hvilke behov den enkelte kunde har, kan det højst sandsynlig tilfredsstilles hos Vildmarks, netop fordi Vilmarks har sørget for altid at have et bredt udvalg af jagttøj og jagtsæt, således at den enkelte kan finde præcis det jagtsæt, der opfylder hans eller hendes krav og ønsker.