Intim hårfjerning uden problemer er ikke længere for godt til at være sandt

Skønhed

Intim hårfjerning er en praksis, som de fleste af os har erfaring med. Det hårløse look trender nemlig i disse år, ikke mindst når det gælder de intime områder. Derfor er der mange både mænd og kvinder, der står med et ønske om at udføre intim hårfjerning. Som følge af den store efterspørgsel er der i dag også et stort udbud af metoder til netop intim hårfjerning. Alligevel er det ikke helt problemfrit, hvis man gerne vil fjerne eller mindske hårvæksten i de intime områder. I mange tilfælde kan man nemlig ende med indgroede hår, irriteret hud og ikke mindst dyre regninger. Derfor kan det måske godt betale sig at overveje intim hårfjerning med laser.

Pas på i de intime områder

Vi har vist alle sammen erfaring med hårfjerning. Desværre er der lidt forskel på almindelig hårfjerning og intim hårfjerning. De intime områder kræver nemlig lidt mere forsigtighed, hvis man ikke skal komme galt af sted. Det er meget sensitiv hud, som der let kan gå hul på, eller den kan blive irriteret. Intim hårfjerning kan derfor ende med at blive en smertefuld affære, hvis man ikke passer på. Samtidig er det områder, som kan være svære at komme til på egen hånd. Man risikere enten ikke at kunne se, hvad man laver, eller at skulle have andre til at gøre det. Selvom mange af os beskæftiger os med det, er intim hårfjerning dog ikke noget, som vi ofte taler om. Derfor kan det være svært at vide, hvilken metode man skal bruge, hvis man vil undgå problemer og bekymringer.

Skraberen er et populært valg

Inden for intim hårfjerning er der som sagt flere metoder, som man skal vælge imellem. Den absolut mest populære af dem er skraberen og barberskummet. Selve metoden består i, at man bløder huden op og derefter skærer hårene af lige over huden. Selvom det er den hurtigste og billigste metode til intim hårfjerning, er det ikke den mest effektive eller skånsomme. Bruger man skraberen til intim hårfjerning, vil man ofte risikere kløe, knopper, rødme og indgroede hår i de intime områder. Samtidig er det en meget midlertidig løsning, som gør, at man kan få behov for at udføre intim hårfjerning ofte. Derfor er det ikke nødvendigvis den bedste løsning, især ikke i de sarte intime områder.

Voks kan blive dyrt i længden

At vokse sig er også en løsning, når det kommer til intim hårfjerning. Her skærer man ikke hårene over, men hiver dem ud med hårsæk. Derfor får man en mere permanent løsning. Dog skal man være indstillet på, at det er en af de mere smertefulde løsninger inden for intim hårfjerning. Samtidig kan det være svært og tidskrævende at skulle gøre selv. Skal man til en professionel behandler en gang om måneden, kan det pludselig blive en dyr løsning. Derfor er det kun et oplagt valg for dem, der har pengene til at få professionel intim hårfjerning en gang om måneden eller lidt oftere.

Permanent løsning med intim hårfjerning?

Måske tænker du nu, at det ville da være rart med en mere permanent løsning inden for intim hårfjerning. Det sikrer nemlig, at man bliver helt fri for at skulle bruge tid og energi på det. Hvis du har det sådan, bør du overveje at få intim hårfjerning med laser. Denne metode er anderledes, idet man går ind og bruger varme til at ødelægge den enkelte hårsæk. Det medfører, at den bliver ødelagt, så der ikke kommer nye hår. På den måde får man en helt permanent intim hårfjerning, som mindsker mængden af hår i de intime områder betydeligt. Det er en mere smertefri løsning end voks, og samtidig slipper du for irriteret hud og de mange gener, det kan medføre.

Bestil tid til forundersøgelse

Du kan få intim hårfjerning med laser hos AK Nygart. De har udført behandlingen i mange år og har derfor den nødvendige erfaring. Hos dem er du desuden sikker på, at intim hårfjerning med laser udføres ved hjælp af den nyeste og bedste teknologi. Derfor kan du roligt bestille tid til en forundersøgelse hos dem, hvis du ønsker dig permanent intim hårfjerning uden de problemer og bekymringer, der ofte følger med.