Hvem er WellVita ApS?

Erhverv, Kosttilskud, Sundhed

wellvitaWellVita ApS er en virksomheden, som er grundlagt af Claus Toft Gleerup for 5 år siden. Hos WellVita ApS ser de det som et privilegium at have en virksomhed, hvor alle arbejder for at give kunden en bedre livskvalitet. Til trods for at WellVita ApS kun er 5 år gammel, er arbejdet med naturmidler og give deres kunder en bedre livskvalitet, ikke nyt for direktøren Claus Toft Gleerup. Direktøren Claus Toft Gleerup er født ind i en familie, hvor hans farfar startede på denne slags arbejde et år før direktøren blev født. Ikke nok med at hans farfar arbejdede indenfor samme branche, som han selv gør, så fulgte hans far også farfarens fodspor. Netop derfor startede WellVita ApS´s direktør Claus Toft Gleerups interesse for branchen og naturmidler allerede i hans ungdom. Dengang arbejdede hans farfar og far sammen om at forske i og udvikle naturmidler og de var faktisk begge pionerer indenfor området i Danmark.

Claus Toft Gleerups store interesse brød først rigtigt frem, da hans far leverede til blandt andet apotekerne i Danmark. Hans far ejede i mange år én af nordens største virksomheder indenfor naturmidler og i dag har Claus Toft Gleerup arbejdet med naturmidler i mere end 30 år. Hos WellVita ApS mener de, at naturmidler er en sikker vej til bede livskvalitet og at alle skulle tage sig tid og lyst til at prøve det.

WellVita tænker på kundernes omkostninger

Hos WellVita ApS har de ingen dyre mellem, eftersom der bliver leveret direkte til dit hjem i en lille smart boks, som endda passer til postkassen og dermed forhindrer dig i at skulle hente den på et posthus. Dermed er der ingen omkostningskrævende mellemled eller en irriterende og kedelig tur til posthuset.

I dag er WellVita ApS´s produkter også repræsenteret i flere lande som Danmark, Norge, Tyskland og Kina og udvider fortsat. De har over 100.000 glade kunder og er mere end 50 medarbejder fordelt ud i de fire nævnte lande. Dog bliver der ikke dovnet den, da de gerne vil opnå endnu flere glade og tilfredse kunder, de har derfor også planer om at trænge ind på det svenske marked. Deres succes menes, at være deres konkurrencedygtige priser og deres innoverende produkter, som er til gavn for deres kunder.

Kontakt WellVita ApS for flere informationer

WellVita ApS har opnået en høj troværdighed og ønsker at være førende indenfor branchen med kosttilskud. Kosttilskud giver nemlig et bedre liv og en større livskvalitet, hvilket WellVita ApS gerne vil sprede budskab til hele verdenen. Derudover har WellVita ApS nogle fornuftige priser og samtidig en høj kvalitet standard. WellVita ApS har også en hurtig ekspedition og en god personlig service.

WellVita ApS, hvor direktøren er Niels Bressendorf og den adm. direktør er Claus Gleerup, er beliggende på Energivej 4, 7600 Esbjerg. Hvis du har spørgsmål eller mangler informationer er du velkommen til at kontakte virksomheden via telefon på 82 30 30 40 – eller du kan finde dem på wellvita.dk.

Internettet gør det nemt både for kunden og sælgeren, at komme direkte i kontakt med hinanden. Her kan du som kunde, få vejledning ud fra dit behov, fordi alle i kundeservicen hos WellVita ApS er velkvalificerede helsevejledere. Det gør ingen skade, at tage en uforpligtende snak med WellVita ApS om sundhed og livskvalitet.