Hvem er Pernille Fabricius?

Erhverv

Pernille FabriciusPernille Fabricius er en dansk kvinde, der har haft ledende stillinger i flere forskellige lande, herunder Danmark, Holland, England og Dubai i De Forenede Arabiske Emirater. Pernille Fabricius har en lang og god karriere bag sig med adskillige executive stillinger, som også dækker over flere formandsposter og bestyrelsesposter i både store danske virksomheder, men også i store udenlandske virksomheder.

Til trods for at Pernille Fabricius er dansk statsborger, bor hun i London, Storbritannien, hvor hun arbejder som industrirådgiver hos investeringsselskabet TPG Capital og hos den private kapitalfond Silverfleet Capital. Derudover sidder Pernille Fabricius i bestyrelsen i selskaber MT Højgaard, MT Højgaard Holding og Royald Greenland. Pernille Fabricius er en travl kvinde, for foruden de ovenstående emner, besidder hun også posterne som bestyrelsesformand i det engelske firma Ipes, samt i reputation management bureauet SAFEonNET i Danmark, som er under ATAK A/S.

På hjemmefronten har Pernille Fabricius fire børn og er dermed ikke gået på kompromis med familielivet, for at kunne være og blive karrieremenneske. Dette kan inspirere flere unge kvinder, som ikke tror, at man kan opnå begge ønsker. Mange tror, at man er nødsaget til at vælge imellem karrieren eller familien, men Pernille Fabricius er et levende og yderst godt eksempel på, at dette ikke altid behøver at være sandt.

Pernille Fabricius uddannelsesmæssige baggrund

Pernille Fabricius er en højt uddannet kvinde eftersom hun både har en masteruddannelse i revision, samt en MBA fra Copenhagen Business School. Derudover har Pernille Fabricius en master i økonomi og en master i LLM i EU-ret fra University of Leichester. Hvis man ikke synes, at det er nok, har Pernille Fabricius også en grad i Finance, Management og Board Competencies fra IMD, som er efterfulgt af rollen som Senior Vice President i Corporate Finance hos rengøringsvirksomheden ISS.

Pernille Fabricius er en hård nød at knække, og hos ISS var hun sågar ansvarlig for Corporate Governance og hun var dermed med til at udforme den internationale strategi. Det er dog ikke alt, da Pernille Fabricius også har siddet som CFO og partner i TMT Group i Holland, hvor hun her sørgede for at virksomheden vækstede fra at have baser i 20 lande til at have baser i mere end 60 lande verden over.

Alt i alt kan det konkluderes at Pernille Fabricius er en kvinde med ben i næsen, der tør at kaste sig ud i nye, store udfordringer, der kan give enhver anden kvinde grå hår. Pernille Fabricius er højtuddannet og vil ikke ”nøjes” med blot at have ”et arbejde”. Pernille Fabricius vil have det meste ud af sit liv og sin karriere, hvorfor hun netop gør det, som hun elsker og er bedst til – hvilket har vist sig at være mange ting.