Holmegaardshuset har fået ny blog på WordPress

Børn

Kender du Holmegaardshuset? Hvis ikke kan du læse meget mere om opholdsstedet på deres nye blog. Her vil de løbende skrive blogindlæg om socialt udsatte børn og unge samt familier, der har hårde kår. Det er en blog, der fokuserer på de svagestes muligheder i det danske samfund

Holmegaardshuset er et botilbud til familier, børn og unge, der har svært ved at få en almindelig hverdag til at hænge sammen. Hver dag hjælper Holmegaardshusets pædagoger med hverdagsopgaver som madlavning, rengøring og lektiehjælp til de personer, der mangler overskuddet til at klare det selv. På bloggen, der kommer til at blive opdateret løbende, fortæller Holmegaardshuset om de socialt udsatte i Danmark og de udfordringer, de står over for.

Holmegaardshusets blog sætter spotlys på samfundets svageste

Bloggen vil både indeholde gode råd til, hvordan man som pårørende kan hjælpe. Der vil også være hjælp at hente, hvis man gerne vil melde sig som frivillig og hjælpe danske børn og unge, der går igennem en svær barndom. Nogle af de personer, der opholder sig på Holmegaardshuset, har været igennem

  • Omsorgssvigt fra forældre
  • Manglede værgeopsyn
  • Ikke-beboelige hjem

Det er vigtigt at hjælpe de absolut svageste i samfundet, da de netop ikke har ressourcerne til at klare det selv. Derfor hjælper Holmegaardshuset med at skabe et udgangspunkt for børn, unge og familier, der gør det muligt at tage vare på sig selv og andre senere hen.

Kontakt

Hvis du gerne vil høre mere om bloggen eller er interesseret i opholdsstedets arbejde, kan du altid kontakte opholdsstedet på deres officielle hjemmeside eller ringe på 40 12 21 01. Forstander er Gerda Bejder mens souschef er Susanne Friis.