Gourmet catering og kantinedrift hvor kvalitet kan smages

Erhverv, kantine, Restaurant

Compass Group leverer i deres paraply organisation en bred vifte af serviceydelser til sine kunder. Blandt nogle af de største områder som virksomheden varetager, finder man facility service og kantineordninger. Kantinedrift bliver drevet af Eurest Service under Compass Group, og Kantine ordninger og drift, har været et af paraplyorganisationens største fokusområder igennem mere end 40 år.

Den lange erfaring inden for kantinedrift har sat sig sine positive spor, og virksomheden er derfor stolte af at have mange glade kunder. Det er da også nødvendigt, at kunderne er tilfredse, når der skal bedrives kantinedrift for omkring 80.000 mennesker hver dag i de mere end 160 personale restauranter, som virksomheden bestyrer.

Ved konstant at forny sig, har Eurest Services formået at skabe vedvarende interessante tiltag og spændende kantine mad for sine kunder. Man kan således finde alt fra Gourmet catering som finere restaurantservices, til kaffebarer og alt hvad der kunne lægge derimellem. For at gøre maden spændende hver dag i kundens kantine, kan man vælge imellem en bred vifte af kulinariske specialiteter.

Man kan sige at en kantinedrift og Gourmet Catering fra paraplyorganisationen har som mission at skabe mere glæde på arbejdspladserne. Der er brændende hjerte for mad i god kvalitet i kantinerne, og det kan mærkes for kunderne i deres tiltrængte pauser. Eurest Services ville da heller ikke have haft så stor succes med deres kantinedrift og gourmet catering, hvis ikke der havde været en gennemgående passion for at skabe lækker mad igennem af de mange år.

Når man skal have en kantine på arbejdspladsen, og man vælger af få kantinedrift eller gourmet catering igennem paraplyorganisationen, tilpasses alle ordninger efter kundens ønsker. Den lange erfaring og mange forskellige udbud af forskellige ordninger og services gør, at næsten alle ønsker fra kundens side kan imødekommes.

En kantinedrift med kundernes ønsker for øje

Både kantinedrift og gourmet catering igennem Eurest Services har været kendt for de mange glade kunder. En af hemmeligheder bag de glade kunder skyldes ikke så overraskende, at maden altid er høj kvalitet. Der benyttes således altid friske råvarer fra et bredt udvalg af lokale producenter, og det kan smages. Når man arbejder med sunde og friske råvarer omkring sin kantinedrift, så er det nærliggende at benytte årstidens grønsager.

Et af omdrejningspunkterne for en sund og kantinedrift og gourmet catering service er bæredygtighed. Bæredygtig er et begreb, der indgår i alle arbejdsområder hos Compass Group, og når kunderne sætter da også mere pris på maden, når de ved, at der bliver taget hånd om miljøet.

I alle kantine- og gourmet catering ordninger sættes der meget fokus på sundhed, og alle måltider i kundens kantine er således sammensat ud fra paraplyorganisationens Eurest Cooking Codex.

Kundens interesse holdes ved konstant at tilbyde variation og valgmuligheder til kunderne. Kantineordningen sammensættes i fællesskab med kunden, og valgmulighederne spænder over både traditionen mad og nye tendenser fra hele verden.

Ønsker man at læse mere om de forskellige gourmet catering og kantinedrifts ordninger, kan man læse meget mere inde på Compass Groups hjemmeside. Man finder desuden kontaktoplysninger til de forskellige afdelinger i hele landet.