Gør boligdrømmene til virkelighed med Lind og Risør

Bolig, Hus og have

Lind og RisørLad ikke din boligdrøm forblive ved drømmen – gør noget ved det! Hos byggevirksomheden Lind og Risør, beliggende i Storkøbenhavn, er mulighederne tæt på uendelige, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne. Lind og Risør har mere end 30 års erfaring i at realisere danskernes boligdrømme og står således altid klar til et nyt spændende boligprojekt – og måske er det din drøm, der skal opfyldes næste gang?

Hvordan ser den unikke drøm ud?

Mennesker er – heldigvis – forskellige, og det samme er den enkeltes drømme. Og med udgangspunkt i menneskers forskellighed er Lind og Risørs forretningsgrundlag lagt op på at levere et unikt produkt, som skabes ud fra personlige behov, ønsker og præferencer.

Lind og Risør bygger på Sjælland, Møn og Lolland-Falster, og virksomheden har med sine mange år på bagen aldrig lavet to ens huse. Og tanken om en unik bolig, hvor hver en kvadratcentimeter er kreeret ud fra kundens personlige drøm, og i samarbejde med ekspertarkitekter, er dét, der i mange år har fået folk til at vælge Lind og Risør.

Hvad enten du ønsker at ombygge din nuværende bolig, rive din nuværende bolig ned og bygge nyt, leje en bolig eller blot få råd og vejledning til dit næste byggeprojekt, så er du ikke langt fra eksperthjælpen. Hos Lind og Risør er begrænsninger få, og det professionelle hold af byggerådgivere, entreprenører og arkitekter er altid klar til at imødekomme dit boligprojekt. Det eneste du grundigt bør overveje er: Hvordan ser din drøm ud?

Lind og Risør bygger dit personlige drømmehus

Starten på dit byggeprojekt er blot et klik væk. På Lind og Risørs hjemmeside LR-hus.dk kan du se den enorme verden af boligmuligheder, der er til stede. Hos Lind og Risør findes der ingen kedelige typehuse eller faste husserier – men kun drømmehuse, som skabes ud fra personlige præg og ideer! Her kan du skræddersy din nye bolig lige efter dine og din families behov og krav, og i samarbejde med den professionelle arkitekt på projektet bliver dine drømme og ideer tegnet fra bunden – helt uden afsæt i andre planløsninger.

Om din boligdrøm er et specielt 1½- eller 2-planshus, et skråningshus, en landejendom, rækkehus, palævilla eller liebhaverhus med hvad der end måtte høre til i form af loftrum, kælder, udestue, anneks, terrasse og garage, så giver Lind og Risør dig ekspertrådgivning og inspiration. Hos Lind og Risør har man således et stort udvalg af inspirationsmodeller, som kan tegnes om, så de passer til netop din families behov, hvad angår størrelse, design, materialer og indretning. Via hjemmesiden drommehuset.dk giver Lind og Risør dig muligheden for at tage en drømmehustest, hvor dine resultater kan bruges til videre inspiration. Derfra laves resten i tæt samarbejde med arkitekten.

Lind og Risørs syn på økonomi og tryghed

Hos Lind og Risør tager man byggeprojekter alvorligt, og man har forståelse for, at det kan være en svær beslutning at indlede et større byggeprojekt. Ikke blot kan et byggeprojekt være en tidskrævende og besværlig proces, hvis f.eks. det gamle hus først skal rives og derefter nybygges, hvor familier må bosætte sig midlertidigt andetsteds, men især også de økonomiske overvejelser bag et stort projekt er noget man fra Lind og Risørs side varetager med stor professionalisme. En investering i et Lind og Risør-hus er fremtidssikret i form af husets høje kvalitet, unikhed og et design i topklasse. Derfor er det heller ikke underligt, at mange ejendomsmæglere står i kø for at sælge disse eftertragtede boliger.

Men økonomisk tryghed er en kerneværdi hos Lind og Risør, og det handler om, at boligejeren kan sove trygt om natten og vide, at denne er i sikre hænder. Kunder ved hvad de får, hvornår de får det og hvad det koster, og hele byggeprojektet skal være åbent og klar og med løbende dialog parterne imellem. Se prislister her.

Find udsøgte lejeboliger

Lind og Risør har også et stort udvalg af unikke lejeboliger i områderne i og omkring København. På web-siden lr-lejebolig.dk kan du se de mange nybyggede, arkitektoniske og specielt fremstillede lejeboliger med efterfølgende købsoption og med mulighed for hurtig indflytning. Alle huse er indflytningsklare og i bedste stand, og udlejes alle med udhus, varmegenvindingsanlæg, hårde hvidevarer, gulvvarme i alle rum og meget mere.

Der stilles kun få hovedregler og krav til Lind og Risørs nye lejere; Lejere må ikke holde husdyr, må ikke være registreret i RKI og skal have en månedlig bruttoindkomst svarende til omtrent 4 x den månedlige leje. Lejemålet må desuden maksimalt bebos af én voksen mindre end antallet af beboelsesrum.

Find mere information på ovennævnte side, hvor du også kan se priser, områder og typer af boliger.

Påbegynd overvejelserne og lad dig inspirere

Som sagt er der masser af inspiration at hente på Lind og Risørs tre hjemmesider. Det er altid muligt at kontakte Lind og Risør telefonisk eller pr. mail og aftale et uforpligtende møde. Bestil kataloget via lr-hus.dk eller besøg et af udstillingshusene. Du er ikke langt fra din nye drømmebolig.

Find Lind og Risør på Facebook.

Lind og Risør A/S,

Erik Husfeldts Vej 9,

DK-2630 Taastrup,

Tlf.: 4332 2000

lr-hus@lr-hus.dk