God kontorrengøring – Hvor vigtigt er det egentligt?

kontorrengøring

compass-logo3Med et fitnesscenter på hvert hjørne og med et hav af bøger om bedre form og sundhed er det tydeligt, at danskerne går op i deres helbred. Det er en positiv udvikling og gavner kun samfundet på længere sigt. Men desværre er det ikke alle facetter af vores travle liv, der bliver holdt sunde. Ofte er det i steder, vi ikke engang tænker over, men burde gøre i forhold til, hvor meget vi opholder os i disse steder.

For eksempel Kontorer – God kontorengøring giver raske og sunde medarbejdere og efterlader potentielle kunder med et positivt indtryk af jeres virksomhed.

God kontorengøring giver raske medarbejdere

Kontorer er fyldte med mennesker. Med så mange mennesker samlet et sted så mange timer er der brug for kontorrengøring. De fleste virksomheder anderkender behovet for kontorrengøring og har faste aftaler. Der er dog også nogle virksomheder, der ikke prioriterer kontorrengøring ligeså højt eller måske endda slet ikke. Dette er en stor fejl, da mangel på ordentlig kontorrengøring kan lede til mange forskellige problemer. Både for virksomhedens medarbejdere men også for virksomheden selv. Mangel på kontorrengøring vil lede til spredning af bakterier, og dette kan lede til sygdomme, hvilket ikke kun er et problem for den individuelle medarbejder personligt, men også for denne persons virke som medarbejder for virksomheden. Udover at skulle døje med sygdommen selv, vil medarbejderen også være ude af stand til at arbejde. Skulle personen møde på arbejde, vil vedkommende være med til at sprede sygdommen, og uden kontorrengøring vil sygdommen kunne sprede sig hurtigt og gøre flere personer ude af stand til at arbejde.

Der kan desuden også være andre længerevarende helbreds problemer, hvis man vælger ikke at have kontorrengøring. Astma kan ofte udvikle sig i kroppen, hvis indeklimaet er støvet, og der er mangel på udluftning. Allergier er en anden ting, der kan opstå i dårlige indeklimaer og støvede lokaler. Disse problemer er noget, der vil vare ved og påvirke personen resten af livet. Det er derfor virksomhedens ansvar, at dennes lokaler er rene og lever op til den standard ordentlig kontorrengøring giver.

God kontorrengøring giver et positivt indtryk af jeres virksomhed

Udover konsekvensen ved syge medarbejdere kan mangel på kontorrengøring også sætte en virksomhed i et dårligt lys. Medarbejderne kan snakke negativt om manglen på rengøring, som kan resultere i at virksomhedens omdømme skades. Dertil vil potentielle kunder, der besøger virksomheden, højst sandsynlig bemærke de beskidte lokaler. Dette kan afspejle negativt på virksomheden. Kontorerne er virksomhedens ansigt og mangel på rengøring i disse, vil være som at møde op til et møde beskidt.

Nu, hvor vigtigheden ved kontorrengøring er gjort klart, kan man gå videre og tale om sammensætningen af virksomhedens kontorrengøring.

Alt efter hvilken størrelse kontorer man har og hvilken slags opgaver, der udføres i det daglige, vil rengøringen blive sammensat efter dette. Måske har man kun behov for rengøring to gange om ugen, eller måske har man behov for rengøring fire gange om ugen. Det afhænger alt sammen af virksomheden. De fleste rengøringsfirmaer er dog erfarende i rådgivning om, hvor ofte virksomheden vil have brug for rengøring.

Vælg kontorengøring fra Compass Group – et miljøbevidst valg

Hvor det er sandt, at mangel på kontorrengøring kan være skadelig for virksomhedens medarbejdere, kan det dog også gå den anden vej i forhold til, hvilke rengøringsartikler der bliver indkøbt og brugt.

Kemikalierne i rengøringsartikler kan være meget stærke og derfor – ligesom med støv –  fremprovokere allergier.
Det kan derfor godt betale sig at finde et rengøringsfirma, der fokuserer på bæredygtighed og grøn rengøring. Rengøringsfirmaer som Compass Group bruger svanemærket produkter, og har konstant fokus på innovation og bæredygtighed, når det kommer til deres services og ydelser.

Læs mere om Compass Group og kontorrengøring her.