En god advokat har både privatrådgivning og erhvervsrådgivning

Diverse, Erhverv, Rådgivning

Et advokatfirma skal kunne rådgive og håndtere mange forskellige retslige problemstillinger. Der vil være en stor differentiering i efterspørgslen fra kunderne, når de kontakter en advokat og skal have juridisk bistand. Derfor skal en god advokat kunne lidt af hvert.

Det er vigtigt, at en god advokat kan give kompetent og personlig rådgivning, uanset hvilken slags kunde der skal udføres opgaver for. Sproget der kommunikeres i skal være simpelt og det retslige råd skal være retvisende og fagligt underbyggede. Dette kræver en advokat, der kan formulere det komplekse og avancerede til en kunde, der forstår jura på et simpelt og enkelt niveau.

Privatrådgivning – rådgivning i alle livets forhold

privatrådgivningDer er mange retslige problemstillinger tilknyttet privatrådgivning, som dækker over bredt spektrum af forskellige forhold. En advokat, der kan håndtere privatrådgivning, skal være kompetent i områder som ægteskab, bolig, testamente, erstatningssager, retssager, strafferet, ansættelse og økonomi. Disse områder er det vigtigste store dele af privatrådgivning, og for at en advokat kan bidrage til fulde, er det et must, at disse områder som minimum er afdækket.

Mange privatpersoner har ikke i nærheden af de kompetencer, der kræves for kunne danne sig et overblik over disse retslige emner. Den gode advokat skal derfor ikke alene være yderst kompetent i den faglige del, men lige såvel i formidlingen, så en kunde får den vejledning, der er passende på det niveau af forståelse, den enkelte kunde har.

Erhvervsrådgivning – det bedste til dig og din virksomhed

Erhvervsrådgivning er en nødvendighed for mange virksomhedsejere, der ikke er uddannet inden for jura og derfor ikke er bekendte med mange af de problemstillinger, der opstår ved driften af en virksomhed. En god advokat, der udfører erhvervsrådgivning skal som minimum kunne afdække de retslige problemstillinger inden for fast ejendom, foreninger og fonde, retssager og almen virksomhedsrådgivning.