Facility service eller bare ejendomsservice

Erhverv, kontorrengøring, Rengøring

De fleste virksomheder har brug for en såkaldt facility service. Dette begreb er ofte meget bredt, og det dækker over en række forskellige services, som en virksomhed ofte kan tilkøbe – herunder ejendomsservice, som er det, de fleste virksomheder har brug for. Den facility service, som den enkelte virksomhed har brug for er ofte også forskellig, men de typiske services dækker over personalerestauranter, rengøring af arbejdspladsen, bygningsvedligeholdelse, receptionsservice, vagt og sikkerhed etc. Det er også forskelligt, hvorvidt virksomhederne selv står for deres egen facility service, eller om de lejer det hele eksternt. Fordelen ved at benytte sig af facility service fra en ekstern virksomhed er, at facility servicevirksomheden sørger for de rette mennesker med de rette kompetencer, og man som virksomhed ikke skal bruge så mange ressourcer på selv at anskaffe sig det rette personale.

Compass-Group tilbyder facility service

Denne virksomhed udbyder en meget bred vifte af facility services. Virksomheden har eksisteret i 75 år, og den startede i England og har siden da ekspanderet til en masse lande verden over. I dag er virksomheden i 50 lande og har ca. 500.000 medarbejdere. Virksomheden tilbyder services inden for 5 overordnede områder: Servicecenter, Food Services, Cleaning, Ejendomsservice og Offshore.
I Danmark opererer virksomheden under varemærkerne Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Din Private Kok, ESS og Levy Restaurants. Virksomheden har i dag lidt over 1000 kunder og 4500 medarbejdere på landsplan.

Facility service i form af ejendomsservice

Når man driver virksomhed – især de lidt større virksomheder, er det også vigtigt at vedligeholde ejendommen, da dette ellers kan medføre større omkostninger, hvis der forekommer skader eller lign. Grundet, at ejendommen ikke regelmæssigt er blevet vedligeholdt. Compass-group.dk tilbyder ejendomsservice, der kan tilrettelægges den enkelte kundes behov. Eksempler på hvad ejendomsservice typisk vil indebære, er tilsyn af lyskilder og mindre reparationer, saltning og snerydning, hvilket jo er noget, man som virksomhed får brug for, når man er lokaliseret i Danmark. Udover dette omfatter ejendomsservice også vedligeholdelse af grønne arealer, elevator service og security service. Alle former for ejendomsservice som virksomheden udbyder vil blive varetaget af Eurest Services, som er et af varemærkerne på det danske marked. Virksomheden udarbejder også vedligeholdelses- og plejeplaner for selve for ejendomsservicen, så man sikrer vedligeholdelsen af kundens indendørs og udendørs arealer på længere sigt.

Compass-Group kan klart anbefales, hvis din virksomhed søger et eksternt selvskab, der professionelt varetager alt den facility service, der er nødvendig for din arbejdspladsen.