Få et varigt vægttab med en gastrisk ballon

Sundhed

Der er mange måder at bekæmpe overvægt. For nogle er det nemt at smide de overflødige kilo blot gennem motion og ordentlige kostvaner. For andre kan det være en langt sejere kamp, der kræver blod, sved og tåre. Vores genetiske arveanlæg er vidt forskellige og hvad der kommer lidt til nogle kommer langt svære for andre.

Få hjælp med en gastrisk ballon

Heldigvis er der hjælp at hente. De fleste der døjer med svær overvægt er måske ikke indstillet på større kirurgiske indgreb, da de kan være omfattende og det kan være ubehageligt for mange at forholde sig til, at skulle have foretaget indgribende kirurgi for at komme af med de nødvendige kilo. Med en gastrisk ballon har du mulighed for at få hjælp til vægttab uden et invasivt kirurgisk indgreb. En gastrisk ballon er en maveballon, der førers ned gemme spiserøret og ned i mavesækken. Nede i maven fyldes den gastriske ballon med en saltvandsvæske, der er med til at øge ballons volumen sådan at den optager en del af mavesækken, og dermed formindskes den mængde af mad du kan have i kroppen, og du opnår en hurtigere mæthedsfornemmelse, hvilket medfører at du spiser mindre – men stadig i mængder som din krop har brug for.

Start en ny livsstil med en gastrisk ballon

En gastrisk ballon kan for mange være starten på en ny livsstil. Det kan være den nødvendige faktorer der gør, at det bliver nemmere at komme i gang med motion og bedre kostvaner. Maveballonen understøtter dit ønske om vægttab og gør vejen til en lettere kropsvægt væsentlig lettere. På Gastriball.dk kan du læse meget mere om, hvad en gastrisk ballon kan gøre for dig, hvad du kan forvente dig af proceduren, hvilke forholdsregler du skal være opmærksom på og samtidig få et indtryk af den professionelle klinik, der udfører behandlingen.