Et oversætterbureau, der får verden til at kommunikere

oversætterbureau

oversætterbureauSøger du et oversætterbureau med høje standarder og kompetente og erfarne oversættere, så læs mere her:

Der kan være mange forskellige årsager forbundet med, at man har brug for et oversætterbureau. Det kan være, at du via arbejdet skal til et møde med udenlandske investorer, der taler arabisk, at din hjemmeside skal kunne læses af russere eller at du kommer som udlænding og skal have hjælp til oversættelse af nogle juridiske dokumenter.

Et stort og kompetent netværk af oversættere og tolke

Næsten uanset hvilken oversættelsesopgave, som du har behov for hjælp til, kan Oversættergruppens oversætterbureau udføre opgaven. Vi er et oversætterbureau, der har lavet alskens arbejde inden for oversættelse og tolkning i mere end 15 år. På vores oversætterbureau er der tilknyttet et stort netværk af yderst kompetente oversættere og tolke, som er blevet optaget på baggrund af strenge kvalifikationskrav. Da vi har et stort team af tolke og oversættere tilknyttet vores oversætterbureau, er der stort set ikke det sprog, som vi ikke kan oversætte eller tolke. Det vil sige, at vi på vores oversætterbureau har 200 forskellige sprogkombinationer i gennemsnit årligt. Dertil benytter vi primært modermålsoversættere, der ikke kun kender det specifikke sprog i detaljen men også sprogets oprindelse, kultur og historie.

Vi benytter et oversætterteam til dine oversættelser

Du kan altid forvente høje standarder, hvis du vælger, at få udarbejdet dine oversættelser på vores oversættelsesbureau. Vores oversætterbureau kan netop garantere høje standarder, fordi vores oversættere også kender til juridiske regler og forskellige fagterminologier. Dertil er det altid et oversætter-team bestående af to eller flere oversættere, der gennemgår hver enkelt oversættelse, så korrektur og grammatik derved efterses af flere oversættere og små fejl eller mangler opdages i tide.

Et oversætterbureau med mange fine referencer og tilfredse aftagere

Oversættergruppen er desuden et af Danmarks mest foretrukne oversættelsesbureauer, når det kommer til oversættelses – og tolkeopgaver for større institutioner og virksomheder. Vores oversætterbureau blev blandt andet udvalgt blandt flere oversætterbureauer som Danmarks Radios leverandør af oversættelser til deres forskellige medieplatforme som tekst-tv og deres hjemmeside. Hver dag leverer vores oversætterbureau derfor oversættelser af danske indlandsnyheder til henholdsvis arabisk, somali, engelsk og tyrkisk.   I en lidt anden kontekst laver vores oversætterbureau også oversættelser for en organisation som LOKK – Landsorganisationen af Kvinde Krisecentre. Her leverer vores dygtige oversættere oversættelser til fx deres brochure til borgere med anden etnisk baggrund end dansk. 3F er en helt tredje aftager af oversættelser fra vores oversætterbureau. Her har vi blandt andet leveret oversættelser af breve, juridiske dokumenter og pjecer og har fået stor ros af 3F for vores arbejde.

Spar penge hos vores oversætterbureau

På vores oversætterbureau benyttes en metode, der kaldes Translation Memory – forkortes TM. Det er en metode eller et system, som lagrer alle tidligere oversættelser til fremadrettet genbrug. Translation Memory betyder, at vi kan sætte produktiviteten og effektiviteten i vejret, så leveringstiderne kan afkortes betydeligt. Derudover betyder TM, at prisen for vores oversættelser kan blive utrolige gunstige for vores kunder, da ordprisen udregnes efter en rabatskala, der er baseret på matchgraden. Det betyder eksempelvis, at 100 procent genanvendt oversættelsesmateriale giver et afslag i prisen på op til 80 procent.  Der kan derved være gode rabatter at hente, hvis du som kunde samler alle dine oversættelsesopgaver på vores oversætterbureau.

Læs mere om verdens forskellige sprog

På vores hjemmeside kan du orientere der nærmere om hvilke primære sprog og sprogkombinationer, som vi laver flest oversættelser fra og til. Her giver vi dig en hurtig beskrivelse af de forskellige sprogs historie – såsom at engelsk fx er modersmål for op mod 480 millioner mennesker i verden i dag, og at farsi er det officielle sprog i Iran og talt af op til 75 millioner verden over. Hvis du ikke finder lige den sprogkombination, som der skal være udgangspunktet for din næste oversættelsesopgave, er du altid velkommen til at ringe til vores oversætterbureau. Her sidder dygtige projektleder ansat, som der kan give dig den nødvendige vejledning og tage hånd om dine dokumenter, så der bliver fundet det bedste match mellem indhold og oversætter.

Kom forbi på vores oversætterbureau på H. C. Andersens Boulevard

Vores oversætterbureau blev stiftet tilbage i 1998 og Overgruppens oversætterbureau er i dag en del af Tolkegruppen. Derfor kører vi også med to parallelle administrationer, der tager sig af hhv. oversættelsesopgaver og tolkeopgaver. Både Tolkegruppen og Oversættergruppens oversætterbureau holder til på den pulserende H.C. Andersens Boulevard lige i hjertet af København. Det er derved lige til at komme ind forbi vores oversætterbureau. Fra Københavns Hovedbanegård tager det ca. fem minutter på gåben og flere af Københavns bybusser holder næsten udenfor vores dør. Du kan kontakte vores oversætterbureau på 38 41 61 00 eller læse mere på Oversættelsesgruppens oversætterbureau’s hjemmeside.