Er du blevet træt af din egen mad?

Restaurant

Er du gået hen og blevet træt af din egen mad? Bor du alene og laver derfor ikke store eller lækre retter, da du kun skal spise for dig selv? Så er du ikke den eneste!
Der er mange mennesker, der bor alene, som ikke kan overskue at lave mad i hverdagen. Det kan også gå hen og blive meget kedeligt. Man skal nemlig både lave maden alene, spise den alene og vaske op alene. Man kan derfor ikke tale om maden eller om smagen, som kan være deprimerende. Derudover er det også overdrevet at lave for meget mad. Maden vil alligevel blive sat i køleskabet og blive kedeligt. Det kan dog også gå hen og blive kedeligt at spise det samme hver eneste dag, hvis man ikke bryder sig om at smide det ud.

Alt i alt er det kedeligt at skulle lave mad til sig selv. Man bruger derfor ikke lige så mange penge på mad eller ligger lige så mange kræfter i køkkenet, da man kun skal behage sig selv. Det er kan dog også gå hen og blive meget deprimerende, hvis man kun spiser rugbrød. De fleste, der bor alene, spiser rugbrød hver eneste dag, da de ikke kan overskue at lave en ret. Det er virkelig deprimerende og usundt. Kroppen har nemlig brug for variation!

Derudover er der også mange, som bestiller mad udefra. Når man ikke gider at lave mad og heller ikke køber ind ofte, vil det være nemmere at få det leveret fra andre restauranter. Det kan dog også gå hen og blive kvalmt, da man ofte spiser det samme. Menuen består ofte af pizza eller burgere, som kan være kedeligt. Derudover er det også meget usundt at leve af junkfood. Kroppen har, som nævnt, brug for variation, da den har brug for alle de mange vitaminer, der er i de mange råvarer. Man skal derfor finde andre løsninger, hvis man gerne vil have mad udefra.

Der findes heldigvis en indisk restaurant, som tilbyder take away. Det er Punjab Indian Restaurant. Det er meget sjældent at man kan få indisk mad i København leveret og det er derfor værd at prøve. Derudover er maden meget lækker og man når aldrig at blive træt af det, da der findes et utal af retter inden for indisk mad! Det kan derfor anbefales til alle at prøve indisk mad, hvis man er blevet træt af sin egen mad eller ikke orker at lave noget!