En erfaren låsesmed tilbyder dig en ny bilnøgle i høj kvalitet til billige penge

biler

doegnvagtKøbenhavns Låsesmed, der har eksisteret i flere år, har netop åbnet en autolåsesmed, hvor de blandt andet tilbyder kunderne en ny bilnøgle i høj kvalitet, lav produktions – og leveringstid og til billige penge. Her bruger låsesmedene deres mange års erfaring og kompetencer fra låsebranchen i deres nyåbnede autolåse-afdeling. Flere teknikker og procedurer kan nemlig med fordel genbruges, når fx låsesmedene bliver kaldt ud på en opgave, hvor de skal lukke en bil op eller omkode en billås til en ny bilnøgle.

Nye maskiner til de bedste bilnøgler

Hos Autolåsesmeden har de været på forskellige kurser og messer i udlandet i forbindelse med opstarten af deres autolåse-afdeling. Derfor er de kommet hjem med den nyeste viden og har købt hjem af det nyeste udstyr, så bilejere får den bedste service og en ny bilnøgle i høj kvalitet, når de ligger vejen forbi den nye autolåsesmed.

Marshall er både billigere og bedre end de traditionelle mærkeværksteder

Hos autolåsesmeden Marshall, som de kalder sig, er kunderne garanteret en lige så god, hvis ikke bedre kvalitet, når de får lavet en ny bilnøgle og desuden er de en del billigere end de traditionelle, mærke-værksteder. Marshall laver næsten alle typer af nye bilnøgler til alle årgange og mærker af biler. Du kan derfor være garanteret en ny bilnøgle i høj kvalitet, hvad enten du er ejer af en Audi, Toyota eller Skoda. Derudover laver Autolåsesmeden Marshall en ny bilnøgle med eller uden startspærre, fjernbetjening eller klapfunktion. Det er altid muligt at ringe til autolåsesmeden og høre, om de har dit specifikke nøgleemne på lager. Hvis ikke de har netop dit ånske til en ny bilnøgle hjemme, er der alligevel ikke lang ventetid. Da Autolåsesmeden Marshall har et tæt og professionelt samarbejde med dygtige leverandører, kan de højst sandsynlig skaffe din ny bilnøgle hjem indenfor 24 timer.

Har du brug for en ny bilnøgle, fordi du har mistet den sidste?

Først og fremmest anbefaler Autolåsesmeden Marshall, at man altid er indehaver af mindst to bilnøgler. Den ene bilnøgle kan man anbefalelsesværdigt opbevare i nøglebundet (sammen med de øvrige nøgler) og den anden bilnøgle kan man opbevare i huset eller eventuel et sikkert sted i garagen. Det kan nemlig være temmelig omkostningsfuldt at miste den sidste bilnøgle, da det er en kompleks teknik, der skal bruges for at genskabe en ny bilnøgle, når man ikke har en eksisterende at lave en kopi på baggrund af. Rent faktisk kan det koste omtrent 7-8 gange så meget at få lavet en ny bilnøgle uden, at der er en eksisterende bilnøgle at arbejde ud fra.

Men selvom du altså har mistet den sidste bilnøgle, er der hjælp at få. Autolåsesmeden kører rundt i hele København og Storkøbenhavn og kan være på pletten indenfor ca. 30 minutter. Her kan Marshall’s dygtige låsesmede lave en ny bilnøgle til dig på stedet, så du hurtigst muligt er rullende igen. Og det er uanset tidspunkt på døgnet eller om du har mistet den sidste bilnøgle i weekenden. Autolåsesmeden Marshall har nemlig døgnservice. Behovet for en ny bilnøgle – akut – kan jo være lige så presserende og afgørende i de sene nattetimer eller i weekenden som i behovet kan være indenfor de ”normale åbningstider”.

Brugtvognsforhandler? Lav en profitabel aftale med Marshall om nye bilnøgler

Autolåsesmeden Marshall tilbyder gode rabatter på en ny bilnøgle til brugtvognsforhandlere. Brugtvognsforhandlere kan lave en aftale med Marshall om at få lavet nye bilnøgler til de forskellige nye, brugte biler, der skal sættes til salg. Og det kan rent faktisk være en profitabel aftale for brugtvognsforhandleren. Det er nemlig ofte afgørende for et salg af en ny brugt, bil at den potentielle køber får en flot, funktionel og ny bilnøgle i hånden, når kunden fx skal ud og have sin første prøvetur. En ny bilnøgle kan nemlig medvirke til, at kundens samlet indtryk af bilen bliver mere positivt. Forestil dig det omvendte. Man har set sig varm på en ny brugt bil og får en slidt, ufunktionel bilnøgle i hånden, når man skal ud og prøvekøre den. Nej det går ikke.

Nej en bilnøgle er ikke bare en bilnøgle. En helt ny bilnøgle med klapfunktion, startspærre og fjernbetjening kan måle sig med en ny, flot og funktionel gadget, som man lige er kommet i besiddelse af.

Ring til Autolåsesmeden Marshall som med garanti kan lave en ny, flot bilnøgle i høj kvalitet til billige penge uanset mærket, typen eller årgangen på din bil.