Emil Raun har knoklet for Varda Jobservice, som er en succes den dag i dag

Erhverv

Varda Jobservice Emil RaunEmil Raun, som er stifter af Varda Jobservice, har knoklet hårdt for at få Varda Jobservice op og køre. I dag er Varda Jobservice et veletableret jobservicecenter, som bliver benyttet af både private virksomheder og offentlige institutioner. Varda Jobservice har oven i købet vækstet de sidste mange år. Men det har ikke altid været lige nemt for Emil Raun og hans tro kollega og medstifter, Jens Mygind Bertelsen, at drive Varda Jobservice til, hvor det er i dag.

Fire indsatsområder har været succesgivende for Varda Jobservice

Der har særligt været brug for Emil Rauns faglige kompetencer indenfor organisationsforståelser og de indsatsområder, som Emil Raun har lagt særligt vægt på hen imod Varda Jobservice’s succes, har været (1) Kommunikation og deling af viden med alle medarbejdere, (2) klare ansvarsområder og arbejdsgange, (3) fokus på kundernes ønsker samt (4) fremtidig udvikling af organisationen.

For både Emil Raun og Jens Bertelsen har det været uhyre vigtigt, at kunne kommunikere og dele al viden internt i Varda Jobservice. Åbenhed, klar kommunikation og deling afviden er nemlig elementer, der har betydning for dels, at arbejdet i Varda Jobservice kan udføres korrekt, men også har betydning for, at alles viden løbende bliver opdateret.

Jens Mygind Bertelsen og Emil Raun har i lang tid arbejdet med dette internt hos Varda Jobservice, hvilket højst sandsynlig er et af elementerne bag Varda Jobservice succes.