Elisabetta Molari – Danmarks blogger-darling

Blogging, Skønhed, Sundhed

Elisabetta MolariElisabetta Molari er et af de nyeste skud på stammen inden for bloggerverdenen. Hun er 27 år, bor på Østerbro i København, læser til designteknolog på VIA University College på Nørrebro i København, og så bruger hun al sin tid på at dele sine oplevelser inden for mode-, skønheds- og livsstilsverdenen med dig på sin blog. På bloggen elisabetta-molari.dk skriver Elisabetta Molari om alle de mange tanker hun gør sig om mode, trends og stil. Dette er netop også baggrunden for hendes valg af uddannelse. Elisabetta Molari er nemlig vild med design og stil, hvorfor designteknolog uddannelsen er det perfekte uddannelsesmatch for hende.

Sådan kom Elisabetta Molari i gang med at blogge

Elisabetta Molari får ofte spørgsmålet om, hvorfor og hvordan hun begyndte at blogge. Elisabetta Molari har altid været vild med tøj, mode og skønhed, og hun sørgede altid for, da hun var lille,at tjene penge, så hun kunne købe sit eget tøj. Derudover elskede Elisabetta Molari at klæde sig ud og gå catwalk for sin familie. Hun havde altid med stor fascination siddet på sengekanten og betragtet sin mor, når hun klædte sig på, og hun elskede, når hun fik lov til at bestemme, hvad hun skulle tage på til fest.

Gennem gymnasiet fyldte det også meget for Elisabetta Molari, der gik mere op i, hvad hun tog på, når hun skulle i skole, end hvad hun lærte i timerne. Elisabetta Molari kom godt igennem gymnasiet, men med en masse projekter på sidelinjen. Blandt andet fik hun en aftale med den lokale skrædder på Østerbro om, at hun måtte komme og hjælpe til efter skole, hvilket endte med at blive et studiejob, der fyldte meget i Elisabetta Molaris hverdag.

En spirende modeblogger

Hele blogger aspektet startede dog først, da hun var i starten af tyverne og en dag opdagede modebloggen Anywho, hvor tre seje og modebevidste piger på hendes egen alder skrev om mode og stil, og postede billeder af deres outfits. Elisabetta Molari læste hver dag bloggernes indlæg, og blev efterhånden næsten ”afhængig” af, at følge med i pigerne hverdag. Elisabetta Molari kunne godt lide tanken om, at hun havde et indblik i deres hverdag og stil, og hun følte også, at de var en meget stor inspirationskilde for hendes egen stil.

Efter et par år, hvor Elisabetta Molari havde leget med tanken om, at starte sig egen blog, blev det endelig gjort til virkelighed. En af Elisabetta Molaris veninder fra studiet var begyndt at blogge om mode og havde en dag inviteret Elisabetta Molari med til et bloggerevent. Elisabetta Molari var vild med konceptet, og følte, at hun havde meget at byde ind med. Dagen efter købte hun sit domæne og fik sat gang i sin egen blog.

Girl next door, Elisabetta Molari

Som tiden gik, kunne Elisabetta Molari godt mærke, at bloggen fik flere og flere besøgende. Hun blev også inviteret med til flere og flere blogger events, og en større og større del af hendes omgangskreds kom også fra modeverdenen. Årets højdepunkter var, for Elisabetta Molari, uden tvivl, når der var Copenhagen Fashion Week, hvor hun kunne dyrke sin interesse intenst, se en masse modeshows, gå til en masse events og snakke med en masse spændende folk fra modebranchen.

Den dag i dag er mode en stor del af Elisabetta Molaris hverdag, og selvom hun stadig bare er ”the girl next door”, så er hun ikke hvilken som helst pige. Elisabetta Molari er en af Danmarks darlings og spirende bloggere af den helt høje karat.