Elektronisk dart er sjovt og har mange timers underholdning i sig

Diverse

Elektronisk dart er det nye hit indenfor spille verden. Elektronisk dart har nemlig mange fordele i forhold til det normale dart. Dog er der nogle spørgsmål og anvendelse man skal være klar over inden man køber elektronisk dart. Spørgsmål som hvorfor der er 4 sæt dartpile med til dartskiven og hvorfor det er godt med et display bliver også svaret på i dette indlæg, så læs med her:

Hvilken en skal du vælge?

Når du skal til at købe din dartskive er det vigtigt at kunne kende forskel på de forskellige skiver samt hvilke behov du ønsker at din elektroniske dartskive skal opfylde. Skal du eksempelvis kunne tage den med overalt, eksempelvis i sommerhus, er det en god idé med en dartskive som er batteridreven. Dette vil jeg vende tilbage til senere.

 

Hvad går dart ud på?

Hvis du er nybegynder til dart, er det også en god start at vide hvordan du spiller med elektronisk dart. Der findes mange forskellige typer dartspil. Dog er det mest populære spil noget kaldet 501.  501 gælder om at nå 0 først. Det vil sige at alle spillere starter på 501 i og herefter skal spillerne så forsøge at spille sig ned til disse 0 point ved at ramme de felter som giver flest point.

 

For at vinde spillet skal man ramme præcis 0 point. Dette gør man ved brug af en double. Alt efter hvor du rammer på skiven får du et bestemt antal point som herved vil blive trukket fra din score. Du skal herved, på så få skud som muligt, nå ned på 0 point.

Hvad er dine behov?

Når du skal eje elektronisk dart, er det vigtigt at slå fast, inden du køber skiven, hvad din behov og hvad dine forventninger er til spillet. Elektronisk dart kan være avanceret, så du skal være klar på, hvor meget energi og tid du vil bruge på spillet, før du køber det. Hvis du blot vil prøve spillet af eller kun har tænkt dig at bruge spillet når du har vennerne ovre, så er det smarteste at starte med en simpel skive. Hvis du derimod er vant til spillet etc. så kan du opgradere til en mere avanceret skive, som giver dig flere variationer og flere funktioner.

Hvilket elektronisk dart skal du vælge?

Et godt bud på en begynder skive er en Cobra 501. En Cobra 501 er en elektronisk dartskive, som er overkommelig i prisen men gør stadig spillet sjovere med teknologien, fremfor en normal dartskive.

 

Dette elektroniske dart spil får du både LCD display, handicapfunktion og muligheden for at spille 8 spillere på samme tid. Det er vigtigt at vide at skiven vejer ca. 1,75 kg. Og skal derfor med fordel sættes fast på væggen. Her er det også essentielt at sætte skiven et sted hvor folk ikke render frem og tilbage, så du undgå ulykker med dartpilene.

 

Med elektronisk dart Cobra 51 følger der 2 sæt dartpile med, samt ekstra spidser, hvis de skulle gå i stykker. Dette er nok dartpile, selvom man er mange om spillet, da man som sagt skiftes til at kaste pilene. Med elektronisk dart får du 16 forskellige spil med 125 varianter. Ved at købe elektronisk dart fremfor normalt dart, sikrer du at du ikke kører død i det, da der er så mange varierede spil og muligheder. Det er derfor næsten altid noget nyt, med en elektronisk dart.  Du er altså sikret mange times sjov og underholdning og samtidig vil du også forbedre dine evner som dartspiller.

Meget for pengene med elektronisk dart

Du får altså rigtig meget sjov og underholdning for gode penge, når du køber elektronisk dart. Det skyldes som tidligere nævnt at antallet af spil og varianterne af disse spil er mangfoldig. Derforuden giver elektronisk dart dig også en god fornemmelse af hvordan spillet rigtig skal spilles og det guider dig til at spille korrekt. Det kan hurtigt blive til en fritid hobby, så snart man først har fået blod på tanden. Du får derfor også udviklet dine kompetencer inden for denne sportsgren.

Er en elektronisk dartskive Cobra 501 på strøm eller batterier?

Elektronisk dart kører på 3 AA-batterier og disse skal som regel købes separat, før spillet kan starte. Hvis du ønsker at bruge en adapter så skiven kan sættes til stikkontakt kan du som regel også købe dette samme sted som du køber dit elektroniske dart.

Hvor skal du købe dit elektroniske dart?

Der er mange gode priser og mange gode tilbud, når det kommer til at købe elektronisk dart. Et sted som har abnormt gode priser og et kæmpe udvalg er dartshop.dk. Her kan du trygt stole på at finde alverdens elektronisk dart, forskellige pile og professionelt udstyr, hvis du går hen og bliver bidt af spillet. Du kan læse mere om elektronisk dart her!