Effektiv træning af bækkenbunden

Sundhed

Hvordan kan man sikre sig, at man opnår en perfekt træning af bækkenbunden? Ja, førhen var der noget der hedder Callanetics, der helt enkelt går ud på at man lave forskellige øvelser, der indebærer træningsøvelser med bækkenbunden. Kniben, løftning af bækkenbunden fra liggende lejer og meget, meget mere. Der er ikke noget galt med træningsmetoden. Den er som sådan bare alt for tidskrævende og i dag anvender flere og flere kvinder sig af bækkenbundskugler for en effektiv optræning af musklerne i bækkenbunden.

Hos MakeLove Sexshop lagerfører vi et stort udvalg af bækkenbundskugler i forskellige materialer. Bækkenbundskuglerne tilhører kategorien af billigt sexlegetøj ligesom vores øvrige sexlegetøj også er i denne kategori. Vidste du for resten, at bækkenbundskugler har en hel række af alternative navne? Bækkenbundskugler er også kendt som Geisha Balls, Love Balls, Kærlighedskugler, Elskovskugler, Ben Wa Balls og mange andre synonymer. Alle synonymerne peger dog på det, der i virkeligheden er tale om: Bækkenbundskugler. Bækkenbundskugler er det samme som effektiv træning af muskulaturen i bækkenbunden.

Single-bækkenbundskugler eller dobbelte bækkenbundskugler?

Hvis du for første gang skal til at købe bækkenbundskugler og ikke har den store erfaring med træning med bækkenbundskugler, er det ideelt set en rigtig god idé at starte med single bækkenbundskugler og en relativ høj vægt. En single bækkenbundskugle er lettere at styre med muskulaturen i bækkenbunden og jo højere vægt bækkenbundskuglen har, des mere vil din vagina være tilbøjelig til klemme om bækkenbundskuglen helt automatisk, når du har kuglen opsat. Et rigtig godt eksempel på en god begynder bækkenbundskugle kan ses på MakeLoves Sexshop ved at klikke her. Bemærk, at selvom det generelt anbefales at anvende en single bækkenbundskugle, er to sammensatte bækkenbundskugler med en relativ høj vægt også helt god og ideel til begyndere af bækkenbundstræning. Inde hos MakeLoves Sexshop vil du også kunne finde elektriske bækkenbundskugler, men hold dit fokus på manuelle bækkenbundskugler i første omgang.

Hvordan foregår effektiv træning af bækkenbunden

For at komme i gang med en effektiv træning af bækkenbunden skal du selvfølgelig købe dine første bækkenbundskugler. Det er også ekstremt belejligt at købe en god og vandbaseret glidecreme. Dette er især vigtigt, hvis du vælger bækkenbundskugler, der sidder i et silikoneleje. Lad os antage, at du har købt dine første bækkenbundskugler, som sidder i silikoneleje. Du starter med at trykke bækkenbundskuglerne ud af deres silikoneleje. Herefter indsmører du kuglerne i lidt vandbaseret glidecreme og trykker dem tilbage i deres leje. Sikre dig, at kuglerne kan rotere ved at trykke lidt på dem. Nu smører du så et tyndt lag af glidecreme på kuglerne og lejet. Læg dig på gulvet med et passende sammenrullet håndklæde som støtte under lænden. Nu fører du langsomt kuglerne op til deres maksimale indsætningsdybde.

Nu skal du så begynde at knibe sammen i numsen. Hold kniberiet lidt. Før kniberiet om mod vagina og klem sammen om de opsatte bækkenbundskugler. Hold trykket i 5 sekunder i vagina. Nu løfter du så lænden op fra gulvet og holder trykket i 5 sekunder. Slap af og sænk lænden igen. Sådan bliver du ved i cirka 5-10 minutter. Ved regelmæssig træning med bækkenbundskuglerne vil du opleve, at du kan træne i længere og længere tid af gangen uden at blive hverken øm eller udmattet. Når du bliver i stand til at træne i længere og længere tid af gangen, er det uomtvisteligt tegn på at din bækkenbund bliver stærkere og stærkere. Du er nu på vej mod en sund og stærk bækkenbund og det bringer rigtig mange positive effekter med sig.

Hvilke gevinster er der ved en stærk bækkenbund

Først og fremmest er en stærk bækkenbund godt fordi du genvinder kontrollen efter f.eks. børnefødsler, der i mange situationer udløser en slap bækkenbund. Når du har opnået en stærk bækkenbund vil du opleve en serie af gode forbedringer (både for dig og din partner). Du oplever en større og øget lyst til sex. Ligeledes er det anerkendt at bækkenbundskuglerne giver en øget følsomhed i vagina. Desuden vil du være i stand til at holde et fastere greb om din partner og det kommer både dig og din partner til gode. På den mere normale side af gevinsterne, er at en stærk bækkenbund er kendt for at afhjælpe problemer med inkontinens. Du vil altså opleve en serie af store forbedringer med en toptrænet bækkenbund. Det skal du ikke snyde hverken dig eller din partner for. Begynd hellere din træning i dag end i morgen.

Når du er kommet i storform med bækkenbundstræning

   

Når du er kommet i veritabel storform efter regelmæssig træning med dine bækkenbundskugler, vil du opleve, at du bliver i stand til at tage dine bækkenbundskugler op og gå på arbejde. Bare rolig, når du er nået hertil er der ingen som helst på jorden, der bemærker at du træner i det skjulte med dine bækkenbundskugler. Det ender med at du kan bære dem 8 timer og træne regelmæssigt når det passer dig. Når du er nået hertil, er din bækkenbund faktisk ligeså effektiv som hos en person i 18-22 års alderen. Hvem vil ikke gerne være i samme form som da man var langt yngre?

Bækkenbundskugler er i øvrigt til alle kvinder. Uanset om man har givet liv til børn eller ej, kan alle i princippet høste frugten af veltilrettelagt og effektiv bækkenbundstræning. En sund og veltrænet bækkenbund som man træner hele livet igennem, vil sikre, at eventuelle problemer med slaphed, inkontinens holdes langt væk og på lang afstand. Det er som bekendt bedre at forebygge end at helbrede så alle kvinder bør i princippet holde underlivet i storform med regelmæssig træning med bækkenbundskugler.

TIP til bækkenbundskugler

Når du er kommet i storform, så skal du begynde at træne med enkelte bækkenbundskugler i metal. Det anbefales generelt ikke, at diameteren på de fritliggende bækkenbundskugler overstiger Ø 22mm. Til det formål, og når du er nået så langt, kan du med fordel besøge MakeLoves Sexshop for billigt sexlegetøj, hvor du også finder alle typer af bækkenbundskugler til effektiv træning af din bækkenbund.

Besøg MakeLove!