Dansk boligforsikring samarbejder med Ejendomsmæglerne

Bolig

På ejendomsmæglerne.dk kan du se, hvilke selskaber de arbejder sammen med. Et af de selskaber er Dansk Boligforsikring, der udbyder ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer. Selskabet er Danmarks største inden for denne type forsikringer.

Når man køber nyt hus, er det vigtigt, at man har alle forsikringerne i orden. Dansk Boligforsikring udbyder én af de vigtigste forsikringer, hvis man ikke vil stå med håret i postkassen. En ejerskifteforsikring sikrer køber mod ubehagelige overraskelser, når drømmehuset erhverves.

Få et tilbud inden for 24 timer fra Dansk Boligforsikring

Forsikringen kan være forskellen mellem succes og fiasko. Derfor rykker Dansk Boligforsikring også hurtig, når du skal tegne en forsikring. Bestil et tilbud og du modtager informationerne inden for 24 timer. Nemt, simpelt og enkelt. På Ejendomsmæglernes hjemmeside kan du også læse om sælgeransvarsforsikringer, som Dansk Boligforsikring også tilbyder. En sådan forsikring er skræddersyet til hussælgere, der gerne vil have ekstra sikkerhed. Sælger kan nemlig blive mødt af et erstatningskrav fra køber, hvis der opdages skader og mangler. En sælgeransvarsforsikring dækker sælger i op til 10 år mod sådanne ubehagelige overraskelser.

Med en af disse to forsikringer får du som køber og sælger

  • Økonomisk tryghed
  • Stor dækningsgrad
  • Økonomisk overskuelig forsikringsudgifter

Forsikringsselskabet er Danmarks absolut største, når det kommer til ejerskifte- og sælgeransvarsforsikringer. Selskabet har eksisteret siden 2002 og har oplevet stor vækst lige fra begyndelsen. Forsikringsselskabet er med andre ord et troværdigt og populært selskab, der sætter sine kunder højt på dagsordenen.

 Kontakt

Du kan kontakte Dansk Boligforsikring i dag, hvis du gerne vil høre mere om ejerskifte- eller sælgeransvarsforsikringer. Du kan besøge hjemmesiden eller ringe på 31 32 17 19.