Advokathjælp i København til foreninger, byggeret og entrepriseret

Bolig, Byggeri, Erhverv, Hus og have, Rådgivning

Der ydes advokathjælp i København inden for mange forskellige områder hos det større kontorfællesskab Ret&Råd. Advokat og partner Jens Hessel tilbyder advokathjælp i København, og han rådgiver inden for lang række af områder. Jens Hessels advokathjælp i København dækker over foreninger, fonde og erhvervsvirksomheder, køb og salg af fast ejendom, opførelse af fast ejendom, entrepriseret, miljøret og offentlig planlægning.

Har du behov for en advokat i København, kan advokat Jens Hessel føre komplicerede voldgiftssager og retssager på flere af disse områder.

Når du skal bruge advokathjælp i København inden for byggeret og entrepriseret, kan det dreje sig om områder omkring byggeriets aktører, herunder bygherrer, arkitekter og håndværkere, entreprenører. Hvad enten der er tale om opførelse af en større erhvervsejendom, en tilbygning til en villa eller et mindre renoveringsarbejde, så kan det være fordelagtigt at alliere sig med en advokat i København.

Find også en rådgivende advokat til foreninger

Udover at finde en advokat til byggeret og entrepriseret, kan du hos Ret&Råd også finde en advokat til foreninger. Når man taler om foreninger, skelner man normalt mellem ideelle foreninger og foreninger med ideelle formål. Da der i dansk lovgivning ikke findes nogen general lovning på området, kan det i mange tilfælde være en god ide at få rådgivning af advokat til foreninger, da der kan være mange vilkår, som man skal forholde sig til.