Advokat i Århus til skilsmisse- og kombinationssæreje mm.

Rådgivning

Midt i det det fredelige og idylliske centrum af Århus finder man et advokatkontor. Ret&Råd Århus C. er en del af advokatfirmaet Grønbæk & Huuse, og advokaterne har her en lang række af specialeområder.

Søger man en advokat i Århus, kan man f.eks hos Ret&Råd få hjælp af en advokat til kombinationssæreje og skilsmissesæreje. De øvrige specialeområder dækker endvidere skilsmisser, bodeling, testamenter, dødsbehandling og ægtepagter mv.

Ved indgåelsen af et ægteskab i Danmark vil man automatisk få det såkaldte fælleseje eller formuefællesskab. Ønsker man ikke fælleseje, kan man oprette en ægtepagt f.eks. kombinationssæreje eller skilsmissesæreje. Skilsmissesæreje vil sige, at der er særeje ved separation/skilsmisse men fælleseje, hvis døden indtræffer. Som form anvendes skilsmissesæreje dog sjældent, hvorimod kombinationssæreje er mere udbredt.

Din advokat kan hjælpe med skilsmissesæreje på kontoret i Århus

Har man tvivlsspørgsmål omkring kombinationssæreje eller skilsmissesæreje, kan man tage en samtale med en advokat i Århus. Det lokale advokatkontor er klar til at hjælpe med hele processen alle de spørgsmål, der skulle komme.

Man kan inde på hjemmesiden læse mere om skilsmissesæreje og kombinationssæreje, hvor man indledningsvis kan sætte sig lidt ind i tingene på forhold. Herefter kan man aftale et møde med en af de dygtige advokater i Århus omkring alle de forskellige elementer i ægtepagter.

Man finder endvidere diverse kontaktoplysninger på telefon og mail, og man er altid velkommen til at ringe, skulle man have nogle spørgsmål.