Med Acubiz bliver rejseafregning i virksomheden både nemt og hurtigt

Erhverv

Har du hørt om Acubiz? Hvis man i en virksomhed har medarbejdere på forretningsrejse, er Acubiz en rigtig god investering at lave. Hvis man har Acubiz app’en bliver det nemlig både nemt og hurtigt at klare den rejseafregning, der følger efter en forretningsrejse. Almindelig rejseafregning gøres ofte i hånden. Det gør, at det kan være både tidskrævende, tungt og besværligt at lave rejseafregning efter en forretningsrejse. Med en app som Acubiz bliver hele processen både digitaliseret og effektiviseret. Hvis man som virksomhed gerne vil spare tid og dermed penge på rejseafregning, kan det være en oplagt idé at se nærmere på de mange ting, som Acubiz kan hjælpe med.

Forretningsrejser bliver mere brugt

Vi lever i en verden, der hele tiden bliver mindre. I takt med globaliseringen bliver grænserne udviskede, og der tales mere og mere om et verdenssamfund end tidligere. Som virksomhed er man derfor ikke længere bundet til kun at sælge i sit eget land – hele verden er nu en markedsplads. Og vil man have succes, kræver det derfor, at man formår at samarbejde og sælge på tværs af landegrænser. Vil man det, kræver det forretningsrejser. Derfor er det ikke mærkeligt, at der er flere og flere virksomheder, der gør det i forretningsrejser. Men med forretningsrejser følger en rejseafregning. Og hvis rejseafregningen er både tung og tidskrævende, kan det blive en dyr post for regnskabsafdelingen. Det er derfor et sted, hvor mange virksomheder kan nyde godt af at optimere og spare tid. Det kan man blandt andet gøre ved hjælp af Acubiz app’en.

Slip for besværligt papirarbejde med Acubiz

Traditionel rejseafregning er ofte en besværlig og irriterende proces for både medarbejder og regnskabsafdelingen. Medarbejderen skal nemlig sørge for at gemme alle kvitteringer, som vedkommende får på rejsen. Når vedkommende kommer hjem, skal disse give videre til regnskabsafdelingen. Hertil kommer en masse papirarbejde, hvor summerne skal lægges sammen, så rejseafregningen kan foregå. Papirarbejde er ikke kun tungt, kedeligt og tidkrævende. Det øger også risikoen for, at man kommer til at lave fejl. Hvis man har Acubiz app, behøver rejseafregning slet ikke have noget med papirarbejde at gøre. Her kan man nemlig scanne alle kvitteringerne ind, hvorefter rejseafregningen sker automatisk. Derfor kan man med Acubiz spare både tid og tankevirksomhed på alt, hvad der har med rejseafregning at gøre.

Hurtig rejseafregning kan være en investering

Hvis man bruger en app som Acubiz til at klare rejseafregningen i en virksomhed, kan man som virksomhed spare meget tid på hele processen med rejseafregning. Det gør, at både medarbejder og regnskabsafdeling skal bruge mindre tid på hver enkelt rejseafregning. Og det giver sig selv, at der derved er mere tid til alt det andet, der skal laves. Derfor kan man få en mere produktiv virksomhed, når man optimerer sine processer omkring blandt andet rejseafregning. Og det er mange gange noget, der kan ses på virksomhedens bundlinje. Derfor kan det i sidste ende vise sig at være en investering, når man bruger en app som Acubiz til at sikre hurtig og nem rejseafregning. Vil man som virksomhed spare penge og tid ved at optimere sine processer, skal man derfor se nærmere på, hvordan Acubiz kan være med til at minimere den tid, man bruger på rejseafregning.

Vælg en app til alle former for medarbejderudlæg

I stort set alle virksomheder er der en form for medarbejderudlæg. Det er på traditionel vis regnskabsafdelingen, der skal sidde med regnestykket og i sidste ende få det hele til at gå op. Og skal de sidde med papirarbejde i alle former for medarbejderudlæg, giver det sig selv, at det ikke kun er rejseafregningen, der kan komme til at tage tid. Derfor er det godt, at Acubiz er en app, der kan klare meget mere end bare rejseafregning. Acubiz er udviklet til at optimere og lette stort set alle processer med medarbejderudlæg i en virksomhed. Det gælder eksempelvis også processer omkring kørselsregnskab, momsrefusion og meget andet. Også her kan Acubiz være med til at lette arbejdsbyrden. At investere i en app der kan klare alle former for medarbejderudlæg, er altså noget, som næsten enhver form for virksomhed af en vis størrelse kan nyde godt af. Det kan derfor godt betale sig at se nærmere på de ting, som Acubiz kan hjælpe med – rejseafregning og meget andet.