3 grunde til at Sydkorea skal være din næste rejsedestination

Rejser

EF Sprogrejser har mange destinationer i Østen, og selvom Sydkorea måske ikke topper din rejseliste, er der mange unikke oplevelser at få i det asiatiske land. Sydkorea rummer en utrolig historie, der vidner om karakteristisk ambivalens: fra krig til kærlig, fra traditionel til moderne, fra mangfoldighed til alenetid – Sydkorea har det hele.

Man kan ikke komme uden om Koreas skæbnesvangerende historie: opdelingen mellem Nord- og Sydkorea. Og det er en historisk begivenhed og livssituation for alle Koreanere, der ikke lægger skjul på deres fortid. Derfor kan man se mange monumenter rundt om i Sydkorea, der vidner om landets kontroversielle og unikke situation. Når du rejser med EF Sprogrejser får du muligheden for at besøge alle de historiske monumenter, der er stillet op.

Krigsmuseet i Seoul. Kilde_Wikipedia

Vil du gerne opleve Korea kan du med fordel kigge mere på efsprogrejser.dk. Rejseorganisationen har i mange år arrangeret sprogskoleophold til landet og kender derfor til alle forhindringer, man kan møde. som besøgende i landet bliver man nød til at besøge Krigsmuseet. Krigsmuseet i Seoul fortæller historien om flere tusinde års krig på den asiatiske halvø. Især forholdet til Nordkorea er i fokus på det enorme museum, der åbnede i det 20. århundrede. Museet er et must-see for alle, der befinder sig i den koreanske hovedstad.

 

EF Sprogrejser tager dig til festivaller, der hylder Korea

En kontroversiel krigshistorie er dog langt fra det eneste, Korea tilbyder alle sine rejsende. Landet har således festivaller hele året rundt, kan EF Sprogrejser berette. Hvert år rejser flere millioner mennesker til forskellige festivaller rundt om i landet – hvad enten der ligger sne eller temperaturmåleren siger +25 grader. Især foråret er et magisk tidspunkt at være i Korea på. De smukke, lyserøde kirsebærtræer, der findes overalt, springer ud og maler et dækkende, lyserødt lag over hele landet. De smukke blade ligger som et tyndt sjal over hele halvøen, hvilket forvandler virkeligheden om til et rent eventyr. Når du rejser med EF Sprogrejser, er du garanteret en (eller flere?) fantastiske festivaller i Korea.

lyserøde blade dækker hele Korea

En festival, mange udlændinge og koreanere besøger, er Chuseok. Chuseok er en festival, der hylder koreanernes forfædre – det er samtidig en festiva, EF Sprogrejser har gode erfaringer med. Chuseok direkte oversat betyder ”efterårs aften”, og har stor betydning for den almene koreaner.

 

Tempelbesøg og landlige omgivelser

Koreas store byer er levende, internationale og rummer mangfoldighed. Der er liv i gaderne både dag og nat, og du kan altid finde lige det, du leder efter. Om det er et måltid midt om natten eller en fest mandag morgen. Men hvis du bevæger dig ud af de store metropol områder, så vil du opdage et Korea, der er stadig er rodfæstet i fortiden. Du kan finde ro og fordybelse, som kan være svært i storbyerne. Det er en fantastisk mulighed for at opleve landets rige kulturelle historie, mens man nyder trygheden i at være i EF Sprogrejsers hænder.

Koreansk tempel
Koreansk tempel

Du kan besøge et tempel, der viser en anden måde at leve på, end hvad vi er vant til herhjemme. Ved at tage på en dags- eller todagstur kan du opleve, hvordan munke lever – og hvordan de har gjort det i flere årtusinder. Et tempelbesøg med EF Sprogrejser giver dig

  • Indblik i en anden måde at leve livet
  • Oplevelser i stilhed, hvor sanserne styrer oplevelsen
  • En dybere forståelse af dig selv som person

 

Du kan også besøge landet og opleve, at Korea er langt mere, end hvad man lige tror. Koreas offentlige transportsystem gør det nemt og bekvemt at rejse til landet, og det koster ikke kassen at komme frem og tilbage.